Robin van Persie, 'Sorumluluktan kaçmıyorum'

Robin van Persie, 'Sorumluluktan kaçmıyorum'

SPOR Haberleri

Hollanda'nın Amsterdam Arena'da Çek Cumhuriyeti'ne 3-2 kaybettiği maçta Robin van Persie, milli takım kariyerindeki 50. golünü attı.

Robin van Persie, hayal kırıklığı oluşturan ülkesi Hollanda ile ilgili konuştu.
 
EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda yer alan Hollanda, son maçta Çek Cumhuriyeti'ne kendi sahasında 3-2 mağlup oldu. Böylece Hollanda, grubu 4. sırada tamamlarken turnuvaya da veda etmiş oldu.
 
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, "Bence Blind kesinlikle takımın başında kalmaya devam etmeli. Takım için uygun isim" ifadelerini kullandı.
 
RVP, bir kendi kalesine bir de rakip kaleye olmak üzere iki gol attığı maçın ardından, "Sorumluluktan kaçmıyorum. Çalışmaya devam edeceğim" dedi.
 
50. golünü attı
 
Hollanda'nın, Çek Cumhuriyeti'ne 3-2 kaybettiği maçta fileleri havalandıran Fenerbahçeli Robin van Persie, milli takım kariyerindeki 50. golünü kaydetti.
 
Çek Cumhuriyeti karşısında maça yedek kulübesinde başlayan RvP, 38. dakikada oyuna dahil edildi. 66. dakikada şanssız bir şekilde kendi kalesine gol atan Van Persie, 83. dakikada Bas Dost'un asistinde topu rakip kaleye gönderdi ve bu skorla milli takım kariyerindeki 50. golünü atmış oldu.
 
Robin van Persie, Kazakistan maçının son dakikalarında oyuna girmiş ve 100. kez milli formayı sırtına geçirmişti.
 
Kaynak:Goal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...