Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz'ın 8 milyon euro'luk düşüşü

/ Kaynak: İHA
Burak Yılmaz'ın 8 milyon euro'luk düşüşü

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın golcü ismi Burak Yılmaz'ın 2 sezon önce 18 milyon Euro'ya kadar çıkan piyasa değerinden 8 milyon Euro düşüş yaşadığı gözlendi.

Futbolcuların uluslararası piyasadaki güncel bonservis değerlerini paylaşan dünyaca ünlü Alman internet sitesi 'transfermarkt.de' Türkiye güncellemesini gerçekleştirdi. Süper Lig'in toplam piyasa değerinin ilk kez 1 milyar Euro'nun üstüne çıktığı gözlenirken, Fenerbahçe, 161 milyon Euro'luk değeri ile ligin en pahalı takımı unvanını sürdürdü.
 
BURAK YILMAZ 8 MİLYON EURO DÜŞTÜ
Galatasaray'ın golcü ismi Burak Yılmaz'ın piyasa değerinde sürekli düşüş yaşadığı gözlendi. 2 sezon önce 18 milyon Euro'ya kadar yükselen değeri yeni güncellenen verilere göre 10 milyon Euro'ya kadar düşen milli oyuncunun 2 senede 8 milyon Euro'luk düşüş yaşadığı görüldü. Sakatlığı süren ve ligdeki son iki karşılaşmada forma giyemeyen golcü oyuncu, bu sezon Medicana Sivasspor ve Torku Konyaspor karşılaşmalarında 1'er kez gol sevinci yaşadı.
 
SADECE SİNAN GÜMÜŞ YÜKSELDİ
Öte yandan bir çok yerli oyuncu değerlerinde düşüş yaşarken, yalnızca genç oyuncu Sinan Gümüş değerini arttırdı. Genç yıldız Haziran ayındaki 800 bin Euro'luk değerini 2 milyon 200 bin Euro'ya çıkardı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...