Tarihi başarıya Volkan Babacan damgası

/ Kaynak: İHA
Tarihi başarıya Volkan Babacan damgası

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takımı'nın tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan, son 3 karşılaşmada kalesini gole kapatarak tarihi başarıda büyük rol oynadı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda doğrudan katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımı'na en büyük katkı kaleci Volkan Babacan'dan geldi. Son 3 karşılaşmada kalesini gole kapatan 27 yaşındaki kaleci, görev aldığı 8 karşılaşmada yalnızca 4 gol yedi. Milliler, bu karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi.
 
8 MAÇTA 4 GOL YEDİ
Grupta oynadığı ilk iki karşılaşmada kalesinde 5 gol gören milliler, Volkan Babacan'ın kaleyi koruduğu 8 maçta ise yalnızca 4 gol yedi. İlk maçta deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup olan ay-yıldızlıların kalesini Onur Kıvrak korumuştu. İkinci maçında ise Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup olan millilerin o maçta ise kalesinde Tolga Zengin yer almıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...