Ronaldo, 36 yaşında futbolu bırakacak

/ Kaynak: AA
Ronaldo, 36 yaşında futbolu bırakacak

SPOR Haberleri  / AA

Real Madridli futbolcu Ronaldo, "Son sezonlardaki form grafiğimi koruyarak 5-6 yıl daha futbol oynamak istiyorum" dedi.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real  Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, futbol hayatına 5-6 yıl daha devam etmek  istediğini söyledi.
 
Marca gazetesine futbol kariyerine ilişkin açıklamalarda bulunan  Ronaldo, "Zor olduğunu bilsem de 5-6 yıl daha aynı düzeyde oynamaya devam etmeye  çalışacağım. Kazanmak istiyorum ve dünyanın en iyi kulübündeyim" dedi.
 
Real Madrid ile sözleşmesinin 33 yaşına geldiğinde biteceğini hatırlatan 30 yaşındaki yıldız, "Ama birçok kez söylediğim gibi hayalim futbolu  Real Madrid'te bırakmak çünkü burada faydalı olduğumu hissediyorum ve devam etmek  istiyorum. Bir futbolcu, kendisine iyi bakması halinde 40 yaşına kadar  oynayabilir" ifadelerini kullandı.
 
Kulüp ve bireysel düzeyde her şeyi kazandığını, kariyerindeki tek  eksiğin milli takım başarısı olduğunu kaydeden Ronaldo, "Milli takım ile bir  şampiyona kazanmak benim için büyük bir kariyer olur ve bunun için umudum var.  İyi bir teknik direktörümüz ve mükemmel bir federasyon başkanımız var.  Geleceğimizin iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım bu, 2016 Avrupa Futbol  Şampiyonası'nda gerçekleşir. Yeni nesil çok iyi. Kadro kalitemize çok yardımcı  oluyor. Portekiz kulüpleri gençlere ağırlık veriyor ve bunun etkisi milli takımda  da görülüyor" değerlendirmesinde bulundu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...