Oturan Hollandalı!

Oturan Hollandalı!

SPOR Haberleri

Persie'yle yaşadığı kriz sonrası Başkan Aziz Yıldırım'dan uyarı alan Teknik Direktör Vitor Pereira, çift forvetli sisteme dönüş hazırlığından vazgeçti.

RvP'nin “Yaşananları kafama takmıyorum” açıklamasıyla rahatlayan Pereira'nın Kayseri deplasmanında takımı 4-2-3-1 sistemiyle sahaya süreceği ve forvette son iki maçta 4 gol kaydeden Fernandao'yu kullanacağı öğrenildi. Van Persie'yi yedek soyundurmayı planlayan Portekizli çalıştırıcı oyunu yine Diego'nun üzerine kuracak. Sambacının hücuma zenginlik kattığı düşünen Pereira, tecrübeli yıldızla yaptığı özel görüşmede daha fazla sorumluluk almasını istedi. Diego'ya şut emri veren Pereira, “Sadece ataklara değil takıma yön ver vermeni bekliyorum” sözleriyle sambacıya duyduğu güveni dile getirdi.
Öte yandan Pereira Kayseri'de savunma kurgusunda mecburi bir değişiklik yapmak zorunda kalacak. Portekiz Milli Takımı'ndan sakat gelen ve ağrıları devam ettiği için dünkü idmanda yer almayan Bruno Alves'in Kayseri'de forma giymesinin mümkün görünmediği belirtildi. Pereira'nın savunmada Kjaer-Ba ikilisine şans vereceği, Kadlec'i ise yine yedek soyunduracağı öğrenildi. 
> M.Emin ULUÇ 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...