Güneş: Her zaman hazır olun

Güneş: Her zaman hazır olun

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Hepiniz şans bulacaksınız” dedi

> Hüseyin EROĞUL 
Milli maçlar için verilen arada oyuncularıyla daha sık vakit geçirme fırsatı bulan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularından her maçta oynayacakmış gibi hazır olmalarını istedi. Siyah-beyazlıların yıllardır özlemini çektiği şampiyonluğa bu sene ulaşacaklarına inandığını oyuncularına aşılayan Güneş, kimsenin küskünlük yaşamamasını gerektiğinin altını çizdi. Başarının yolunun birlik olmaktan geçtiğini belirten tecrübeli çalıştırıcının "Ligin daha başındayız. Herkesin özveriyle çalıştığının farkındayım. Formayı adil bir şekilde dağıtmaya çalışıyorum. Bazen oynayamayan oyuncularım için hepinizden fazla üzülüyorum ama kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önümüzde çok maç var, hepinize görev vereceğim" diye konuştuğu öğrenildi. 
Antalya kampında futbolcularının bir arada vakit geçirdiğini gözlemleyen Güneş'in bu durumdan çok etkilendiği ve oyuncularını tebrik ettiği belirtildi. Siyah-beyazlıların hocasının "Başarıya giden en kestirme yol beraberlikten geçer. Hepimiz aynı noktaya konsantre olursak saha içinde de saha dışında da işimiz kolaylaşır. Sizlerde bu takım ruhunu görebiliyorum. Sizin bu haliniz beni şampiyonluğa daha çok inandırıyor. Bu sezon hepimiz için unutulmaz olacak. Yeter ki konsantrenizi kaybetmeyin" ifadelerini kullandığı ifade edildi. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...