Robin Van Persie bombası! Barcelona devrede...

Robin Van Persie bombası! Barcelona devrede...

SPOR Haberleri

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Barcelona, Robin van Persie ile ilgileniyor.

Ara transfer döneminde ekonomik davranmak zorunda olan Barcelona'nın Robin van Persie ile ilgilendiği iddia edildi.
 
Mundo Deportivo'da çıkan habere göre; forvet mevkisinde skorer, tecrübeli ve takıma direkt katkı verecek bir isim arayan Barcelona, Fenerbahçeli Robin van Persie için ara transfer döneminde girişimlerde bulunacak.
 
Ara transfer dönemi için elinde yalnızca 10 milyon euroluk bütçe olan Barcelona'nın, Celta Vigolu Nolito'yu almak istiyordu ancak Hollandalı yıldızın Nolito'ya oranla çok daha uygun bir bonservisle alınabileceğinin düşünülmesi üzerine rotayı İstanbul'a çevirdiği kaydedildi.
 
NEDEN BÜTÇE DÜŞÜK?
 
Barcelona, FFP kuralları ve kulübün banka borçları nedeniyle ara transfer dönemi için sadece 10 milyon euro bütçe ayırabilecek. Bütçenin azlığı nedeniyle düşünülen birçok isimden de vazgeçildiği, yeni çözümler arandığı kaydedildi. Barcelona'nın Arda Turan ve Aleix Vidal transferlerine ayırdığı bütçe ile birlikte Haziran 2015 tarihindeki toplam borcunun 328 milyon euro olduğu ve bu nedenle dikkatli hareket edeceği belirtildi.
 
VAN PERSIE, EDGAR DAVIDS GİBİ...
 
Barcelona, FFP kuralları ve kulübün banka borçları nedeniyle ara transfer dönemi için sadece 10 milyon euro bütçe ayırabilecek. Bütçenin azlığı nedeniyle düşünülen birçok isimden de vazgeçildiği, yeni çözümler arandığı kaydedildi.
 
Kaynak:Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...