Sneijder doğum iznine çıkıyor!

Sneijder doğum iznine çıkıyor!

SPOR Haberleri

Çek maçının ardından soluğu eşinin yanında alan yıldız futbolcu, eğer doğum cumartesi günü gerçekleşirse TT Arena'daki karşılaşmada forma giymeyecek

Hollanda Milli Takımı ile büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Wesley Sneijder, Çek Cumhuriyeti maçının ardından soluğu eşinin yanında aldı. Büyük bir mücadele örneği sergilemesine karşın Çek Cumhuriyeti yenilgisini önleyemeyen ve ülkesini Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne taşıyamayan yıldız oyuncu, karşılaşma sonrasında büyük moral bozukluğu yaşadı. Maçın hemen ardından doğum yapmak üzeri olan eşi Yolanthe Cabau'nun yanına koşan Sneijder, moral bozukluğunu bir kenara bırakıp bir kaç gün içinde yeni doğacak bebeğini beklemeye başladı. 
 
Hocasına destek verdi 
Bugün doktorlarla bir görüşme yapacak olan Sneijder, eğer doğumun cumartesi günü gerçekleşmesi kararı alınırsa teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan izin alarak Gençlerbirliği karşılaşmasında yer almayacak. Hamzaoğlu'nun bu durum nedeniyle sıkıntılı olduğu ve Sneijder, oynamayacakmış gibi hazırlık yaptığı kaydedildi. Bu arada 3-2 biten Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının ardından milli takımı bırakıp bırakmayacağının sorulmasına tepki gösteren Wesley Sneijder, 31 yaşında olduğunu ve milli forma altında oynamaya devam edeceğini söyledi. Yıldız futbolcu, "Fit durumdayım. Şu anda, 31 yaşında mı bırakacağım? Bunu gerçekten düşünmek bile istemiyorum. Tek düşündüğüm Blind'in teknik direktör olarak yoluna devam etmesi" dedi. 
 
İSTANBUL'U TERCİH ETTİ 
2009 yılında sona eren ilk evliliğinden Jessey adında bir oğlu olan Sneijder ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Galatasaray ile sözleşmesini yenileyen 2 yıl daha sarı-kırmızılı formayı giyecek olan yıldız futbolcu, İstanbul'u çok sevmesi nedeniyle eşi Yolanthe ile birlikte doğumun da İstanbul'da yapılması kararını aldı.
 
BİLAL KISA'YI HAZIRLIYOR 
Hamzaoğlu, Sneijder'in oynamama ihtimalini göz önünde bulundurarak hazırlıklara başladı. Tecrübeli hoca, Hollandalı yıldızın forma giymemesi halinde Gençlerbirliği karşısında forvet arkasında Bilal Kısa'ya forma verecek. Bilal'in öne kaymasıyla ön libero mevkiinde ise Selçuk İnan ile birlikte Jose Rodriguez görev yapacak.
 
Kaynak:Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...