Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan ayrıldı Komşu'ya transfer oldu

Trabzonspor'dan ayrıldı Komşu'ya transfer oldu

SPOR Haberleri

Rumen futbolcu Bourceanu Trabzonspor ile olan kontratını feshettikten 24 saat sonra yeni takımı belli oldu.

Trabzonspor ile yollarını ayıran Alexandru Bourceanu'nun yeni takımı belli oldu. Bordo-mavili ekip önceki gün yaptığı açıklamada, 30 yaşındaki futbolcunun kontratının karşılıklı anlaşma neticesinde feshedildiğini duyurmuş, oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak  420.000 euro  ödeneceği belirtilmişti. 
 
Bu açıklamanın üzerinden sadece bir gün geçtikten sonra oyuncunun yeni takımı belli oldu. Rumen futbolcunun menajeri Ana Maria Prodan, deneyimli orta saha oyuncusunun bundan böyle Bulgaristan'ın Litex Lovech forması giyeceğini duyurdu, "Alex şu an serbest oyuncu. Hedefi forma giymek. Sadece oturduğu yerden parasını kazanmaya bakmıyor" dedi. 
 
Kocasının takımını ayarladı 
 
Alexandru Bourceanu'nun bundan böyle top koşturacağı Litex Lovech ekibinin teknik direktörü Lauren?iu Reghecampf. 40 yaşındaki hoca, menajer Ana Maria Prodan'ın kocası. Aynı zamanda Steaua Bükreş zamanından oyuncunun eski antrenörü.     

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...