Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Özdilek, 'Galatasaray'dan çekinmiyoruz'

/ Kaynak: AA
Mehmet Özdilek, 'Galatasaray'dan çekinmiyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray'dan çekinmediğini söyledi.

Özdilek, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlediği basın  toplantısına, 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılma hakkı elde eden A  Milli Futbol Takımı'nı ve teknik heyetini tebrik ederek başladı. 
 
Milli maçlar nedeniyle liglere verilen aranın takımlar için iyi  olabildiğini ifade eden Özdilek, "Çok yoğun çalıştık, arayı sağlıklı geçirdik.  Halil İbrahim Pehlivan dışında problemli futbolcumuz yok. Milli takımları  finallere kalmayı başaran Stancu ve Skulason'u da tebrik etmemiz lazım. Türkiye  de katılınca son derece keyifli oldu" diye konuştu. 
 
Galatasaray'la yapacakları maçın, iki ekip için de kolay olmayacağını  ifade eden Özdilek, şunları söyledi: 
 
"Her hafta üstüne koyarak devam eden bir Gençlerbirliği var. Takımıma  güveniyorum ve Galatasaray'dan çekinmiyorum. Olay, gündem oluşturma adına önemli  bir maç. Karşılaşmada bizim neler yapacağımız önemli ve bu anlamda yoğun  çalıştık. Hem zihinsel hem fiziksel hazırız. Oyunun bitişine kadar mücadelenin  içinde olacağız. Puan ya da puanlar alıp dönmek istiyoruz ve oyuncu grubumuzda, bunu başaracak güç de kalite de var." 
 
Ankara'daki terör saldırısı 
 
Mehmet Özdilek, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin  yakınları için başsağlığı, yaralılar için de şifa diledi. 
 
Terör olayının ardından, milli takımın elde ettiği başarıya ilişkin  "Sevindik ama ne kadar sevinebildik?" ifadesini kullanan Mehmet Özdilek, şöyle  konuştu: 
 
"Ülkenin son zamanlarda yaşadığı karamsar olaylar insanlara arka  arkaya üzüntü yaşattı. Futbolla ne kadar silinir bu kötü hatıralar ama en azından  bir tebessüm yaşatmıştır. Biz ne kadar hissedebiliriz ki ateş düştüğü yeri yakar.  Ümit ediyorum bu son olur. Dünyanın neresinde olursa olsun kabul edilebilir bir  şey değil. Ülkemizde her insanın mutlu ve barış içinde yaşayabileceğini  düşünüyorum. Bu ülke hepimizin ve hepimiz de bu ülkeyi seviyoruz." 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...