Hakan Çalhanoğlu Hamburg'a meydan okudu

Hakan Çalhanoğlu Hamburg'a meydan okudu

SPOR Haberleri

Hamburg deplasmanına çıkmaya hazırlanan Hakan Çalhanoğlu, geçen yıl küfürler ve yuhlamalarla karşılaştığı eski takımının taraftarlarına seslendi.

Türkiye'nin EURO 2016 finallerine gitmesinde kilit isimlerden bir tanesi olan Hakan Çalhanoğlu, takımına katılmak üzere Almanya'ya geri döndü. Dönüşünün ardından Hamburger Morgenpost gazetesine açıklamalarda bulunan genç yıldız, dönüş yolunda Atatürk havaalanında üç-dört saat beklediğini, bu arada kendisine büyük ilgi gösterildiğini söyledi, "Bunu kelimelerle anlatmam çok zor. Hiç uyku uyumadım. Takımımla çok gurur duyuyorum." dedi.  
 
Cumartesi günü eski takımı Hamburg'un karşısına deplasmanda çıkacak olan Bayer Leverkusenli futbolcu bu maçla ilgili de konuştu: "Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen yıl hoş şeyler olmamıştı. Ancak bunlar beni kızdırmadı. Aslında ben Hamburg'daki stadı ve atmosferi seviyorum. Hamburg taraftarından korkmuyorum".  
Bundesliga'da geçen yıl oynanan maçta Hamburg taraftarı Hakan Çalhanoğlu'na büyük tepki göstermişti. Maç sırasında sürekli ıslıklanan oyuncu için üzerinde küfürler bulunan pankartlar da stattaki yerini almıştı. 
 
"Hamburg taraftarı kindar" 
 
Bayer Leverkusen menajeri Michael Schade de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu maçta buz gibi bir atmosfer olacak. Hamburg taraftarı kindar. Geçen sene bize ve özellikle Hakan'a yaptıkları ortada" diye konuştu.  
 
"Evlilik teklifi yaptım" 
 
Hakan ayrıca uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ve ilişkisi ile ilgili açıklamada bulundu, "Sinem ile 6 yıldır birlikteyiz. İki ay önce kendisine evlilik teklifi yaptım ve o da evet dedi. Gelecek haftalarda nişanlanıp sonra evlenmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...