Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlılarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun  yönetimindeki antrenmana, sarı-kırmızılıların ısınma hareketleriyle başladığı  bildirildi. 
 
Gruplar halinde pas ve top kapma çalışması yapan futbolcuların,  idmanın ana bölümünde yarı sahada üç takımın turnuva formatıyla katıldığı çift  kale maç yaptığı belirtildi. 
 
Milli takımlardan dönen Selçuk İnan, Hakan Balta ve Jose Rodriguez'in  çalışmalarda yer aldığı, kaleciler Cenk Gönen, Eray İşcan ve İsmail Çipe'nin ise  takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdiği aktarıldı. 
 
Milli takım kampından henüz dönmeyen Fernando Muslera ile izinli olan  Wesley Sneijder ve Jason Denayer'in antrenmanda yer almadığı kaydedildi. 
 
Sarı-kırmızılı takım, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın  akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak, karşılaşma için Florya Metin Oktay  Tesisleri'nde kampa girecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...