Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş, Şike Davası sonrası verilen beraat kararını yorumladı

Şenol Güneş, Şike Davası sonrası verilen beraat kararını yorumladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, “Hukuken aklanmış olabilirler ama bunun vicdanen cevabı yok. Hukuk adamlara göre yer değiştiriyorsa burada hukuk yoktur” dedi

HÜSEYİN?EROĞUL
Şike Davası'na konu olan 2010-2011 sezonunda Trabzonspor'u çalıştıran, şimdi ise Beşiktaş'ta Teknik Direktörlük görevinde bulunan Şenol Güneş, Şike Davası'ndaki beraat kararı sonrası çarpıcı konuştu. Güneş, eski yönetici Serdal Adalı ve eski Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu şike davası sanıklarının beraat ettiği davayı "Hukuken aklanmış olabilirler ama bunun vicdanen yanıtı yok" sözleriyle eleştirdi. Güneş o dönemde oynanmayan Süper Kupa finalinin yeniden gündeme gelmesi ile alakalı soruya cevap verirken sözlerine "O döneme hiç girmek istemiyorum" diye başladı. Ancak Güneş sonrasında eleştirilerini sıraladı. “Hukuk, adamlara göre yer değiştiriyorsa burada hukuk yoktur zaten" diyen Güneş, iki dava sürecinde taban tabana zıt kararlar çıkmasını eleştirdi. Tecrübeli hoca, "O zaman bir karar verildi ve bu karar doğru denildi. Şimdi başka bir karar verildi bu sefer de bu karar doğru deniliyor. Belki iki sene sonra yine değişecek" şeklinde konuştu. Beşiktaş Teknik Direktörü, bu durumda adaletten bahsedilemeyeceğini vurguladı.
Gökhan Töre hatalıydı
Güneş, ay-yıldızlı takımın Euro 2016'ya bileti alması hakkında ise “Milli Takım'ın Fransa'da olması herkes için çok iyi. Milliler turnuva sürecinde ilginç şeyler yaşadı. Gökhan- Hakan -Ömer arasında olanlarda, Gökhan hatalıdır. Bir dönem kadroda yer almadı, hata yapmıştı ve cezasını çekti. Düzeldi, düzelmedi bilinmez ama kendisi hatasını düzeltmek için bir çaba harcadı ve artık görüldüğü gibi Milli Takımda yer alıyor” ifadelerini kullandı. “Devşirme oyuncuya karşıyım” diyerek sözlerine devam eden Güneş, “Hep Fatih Terim eleştirildi ama futbolcuları Milli Takım'a hazırlamak benim de görevim, Hamza Hamzaoğlu ve Pereiara'nın da görevi” diye konuştu. 
HESABINI SORARIM
Beşiktaş Teknik Şenol Güneş, bir anda Olimpiyat'tan Başakşehir'e geçmelerinin altında futbolculardan gelen talebin yattığını söyledi. Kendisinin Olimpiyat Stadı'ndan yana olduğunu vurgulayan Güneş, gülerek "Kötü sonuç olursa, oyunculara hesabını sorarım" dedi. Güneş devre arasında iki transfer yapmayı planladıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, “Bir kaleci bakmamız lazım. Onlara güvenmediğimizden değil. Tolga'dan vazgeçtik değil ama Cenk?Gönen'in gitmesiyle bir kaleci boşluğumuz var. Diğeri ise orta saha belki sakatlığı süren Tolgay yetişemezse bir oyuncu istiyorum. Pedro Beşiktaş'ın oyuncusu değil” vurgusunda bulundu
Aziz Bey doğru söylüyor


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın “Tesislerde istediğim yere girerim” sözlerine destek verdi. Tecrübeli hoca, “Aziz bey doğru söylüyor. Bizim başkanımız da her yere girebilir, ben de. Böyle bir hakkımız var. Ama biz Ümraniye'de farklı bir yaşam alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Sonuçta futbolcuların da kendi alanları olabilmeli. Aileleriyle de vakit geçirirken bizden rahatsız olmamalı” şeklinde konuştu.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...