Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Beşiktaş, rakibini sezon başından bu yana oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda değil de Başakşehir Stadı'nda konuk edecek. 18 Ekim Pazar günü 20.00'da başlayacak mücadele, Lig TV ekranlarından yayınlanacak. 
 
BU KEZ ADRES OLİMPİYAT STADI
 
Siyah beyazlılar, sezon başından beri iç saha maçlarını oynadıkları Atatürk Olimpiyat Stadı'na ara veriyor. İlk 7 haftadaki iç saha maçlarını Olimpiyat Stadı'nı tercih eden Beşiktaş, Karadeniz ekibini Başak Şehir Stadı'nda ağırlayacak.
 
Siyah beyazlı yönetim sezon öncesi Başak Şehir kulübü ile temasa geçmiş ve en az 4 maçını Başak Şehir Stadı'nda oynama kararı almıştı. Bu sezon ilk kez Başak Şehir Stadını kullanacak olan Beşiktaş, ilerleyen haftalarda yeniden bu stadı kullanacak.
 
Geçen sezon 3 kez Başakşehir Stadı'nı kullanan siyah beyazlılar, Akhisar Belediyespor, Başakşehir ve Kasımpaşa ile bu statta karşılaşmıştı. Beşiktaş 3 mücasabakan 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puan çıkarmıştı.
 
BEŞİKTAŞ LİGDE ÖNDE
 
Beşiktaş ve Çaykur Rizespor Süper Lig'de 30 kez karşılaştı. Beşiktaş bu maçlarda 17 galibiyet alırken, Rizespor yedi kez galip geldi. 6 maç beraberlikle sonuçlandı.
Beşiktaş, Rizespor'a Spor toto süper lig'te sekiz maçtır yenilmiyor. Beşiktaş bu maçlarda 4 galibiyet 4'te beraberlik aldı. Rizespor, Beşiktaş'ı en son 17 Şubat 2006'da yenmişti (1-0).
 
İstanbul'da oynanan 15 karşılaşmanın dokuzunu Beşiktaş kazandı. Rizespor iki galibiyet aldı. 4 maçta beraberlikle sonuçlandı. Ancak Beşiktaş, iç sahada Rizespor'la oynadığı son altı maçın sadece birini kazanabildi. 4 maç berabere sonuçlanırken bir maçta Çaykur Rizespor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ligin en golcü iki takımı. Beşiktaş, attığı 18 golle 2003-04'ten (19 gol) bu yana en golcü başlangıcını yaparken, Rizespor 14 golle yedi haftanın ardından kulübün Süper Lig'de yakaladığı en iyi hücum performansını gösterdi. 
 
İKİ GOLCÜ KARŞI KARŞIYA
 
Beşiktaş'ın attığı son sekiz golün altısı ve son dört golün tamamı Mario Gomez'den geldi.
Mario Gomez, ligde attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu (altı gol, sekiz puan). Kweuke ise attığı altı golle takımına altı puan kazandırdı.
 
 
MAÇ: Beşiktaş Çaykur Rizespor
 
SAAT: 20.00
 
STAT: Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
 
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Gençlerler
 
YAYIN: Lig TV
 
TARİH: 18 Ekim 2015 Pazar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...