HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursaspor Eto'o'lu Antalyaspor karşısında

/ Kaynak: DHA
Bursaspor Eto'o'lu Antalyaspor karşısında

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, yarın Atatürk Stadı'nda sezonun başında kadrosuna dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o'yu dahil eden Antalyaspor'la karşı karşıya gelecek.

Son iki maçında sahasında Eskişehirspor, deplasmanda ise Çaykur Rizespor'u yenerek galibiyet serisi yakalayan Bursaspor, rakibini yenerek hem üst üste maç kazanma sayısını 3'e çıkartmak ve hem de sıralamada yükselmeyi hedefliyor.
 
GOLCÜ NECİD TAKIMIN KOZU
 
Karşılaşmada Bursaspor'un en büyük kozu, yine Tomas Necid olacak. Yeşil beyazlıların bu sezon attığı 10 golün 6'sına imzasını koyan Çek oyuncu, ülkesinin Hollanda'yı 3-2 yendiği maçta gol sevinci yaşayamazken ikinci golün asistini yaptı. Necid, maçı sonrası tek çalışmayla Antalyaspor mücadelesine çıkacak.
 
HAKEM CÜNEYT ÇAKIR
 
Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran, Taruk Ongun yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Süleyman Özay olacak. Karşılaşmanın ilave hakemleri ise Ümit Öztürk ve Serkan Ergün'den oluşacak. 
 
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA
 
Bursaspor, yarınki rakibi Antalyaspor'la ligde bugüne kadar 38 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar, bu maçlarda 18 galibiyet 11 beraberlik aldı. Bursaspor, evinde Antalyaspor'la oynadığı 19 maçta 2 defa yenilirken 11 galibiyet, 6 beraberlik aldı.
 
DANY YOK 
 
Yeşil beyazlı takımda antrenmanda sakatlanıp 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Dany dışında eksik bulunmuyor. Antalyaspor'da ise Chico ve Oğuz Mataracı sakatlıkları yüzünden müsabakada yerd alamayacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...