Medicana Sivasspor galibiyet peşinde

/ Kaynak: DHA
Medicana Sivasspor galibiyet peşinde

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto Süper Lig'de galibiyet elde edemeyen Medicana Sivasspor, Kasımpaşa ile karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Taraftarına bu sezon ligde henüz galibiyet sevinci yaşatamayan 6 puanla 15'inci sıradaki Medicana Sivasspor, geçen sezon deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Kasımpaşa'yla zorlu bir mücadele yapacak. Kasımpaşa maçı için uçakla İstanbul'a gidecek kırmızı beyazlı ekipte, Yekta Kurtuluş ve Ümit Kurt sakatlığından dolayı kadroya alınmadı.
 
SİVASSPOR 165 GÜNDÜR HASRET
 
Ligde en son geçen sezonun 29'uncu haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından 165 gündür galibiyet alamıyor. Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor'a yenilen, Kasımpaşa, Trabzonspor, Galatasaray, Osmanlıspor, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Antalyaspor'la yenişemeyen Medicana Sivasspor, en son kendi evinde oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'yla da 2-2 berabere kaldı

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...