Hollanda'da milli forma skandalı!

Hollanda'da milli forma skandalı!

SPOR Haberleri

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Hollanda, adeta dibe vurdu. Portakallar'da büyük bir forma skandalı yaşandığı ortaya çıktı.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Takımımız'ın da yer aldığı A Grubu'nda 4. sırada kalarak Play-Off dahi oynayamayan Hollanda'da işler yolunda gitmiyor. Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Portakallar'ın, kontrolü tamamen kaybettiği ortaya çıktı.
 
Finallere katılma yolunda çok az da olsa bir iddiası olan ve Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı grubun son maçına umutla çıkan Hollanda'da büyük bir forma skandalı yaşandı. Maç esnasında herkesin gözünden kaçan ayrıntı, dikkatli gözler tarafından tespit edildi.
 
TARİH DE YANLIŞ BAYRAK DA...
Olayın kahramanı ise aynı zamanda Manchester United'da da forma giyen genç yıldız Memphis Depay. Peki skandal olan ne? Hemen cevabını verelim; Depay'ın giydiği forma! Sebebine gelince... Depay'ın, Çek Cumhuriyeti'ne karşı geçen ay İzlanda ile oynanan ve Amsterdam'da 2-1 kaybedilen maçta giydiği formayla salı gecesi de sahaya ayak bastığı ortaya çıktı.
 
Depay'ın formasının sol tarafına dikkatlice bakıldığında, tarihin İzlanda maçının oynandığı 3 Eylül 2015 olduğu görülüyor. Ayrıca ülke bayraklarının bulunduğu bölümde Hollanda-Çek Çumhuriyeti bayrakları yerine Hollanda-İzlanda bayrakları olması dikkat çekiyor.
 
Kısacası, Hollanda Milli Takımı yetkililerinin daha önce İzlanda ile oynanan maçtaki formayı Çek Cumhuriyeti maçında da giymesi için Depay'ın soyunma odasındaki dolabına astığı tahmin ediliyor. 
 
SABRİ'NİN TALİHSİZLİĞİNİ HATIRLATTI
 
Hollanda'daki skandal bizi yıllar öncesine götürüyor. Hatırlanacağı üzere Galatasaray yıllar önce şampiyonlar ligi'nde Villarreal'le deplasmanda oynadığı maçta buna benzer bir sıkıntı yaşamıştı.
 
3 Mart 2004'te İspanya'da oynanan ve Cim Bom'un 3-0 kaybettiği mücadeleye, Sabri Sarıoğlu sırtında 'Sarbi' yazan formayla çıkmış, yaşanan olay gazetelere manşet vermişti.
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...