Melo, 'Galatasaray'da iken kimse ile kavga etmedim'

Melo, 'Galatasaray'da iken kimse ile kavga etmedim'

SPOR Haberleri

Interli Felipe Melo eski takımı Juventus karşısına çıkacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu, Galatasaray dönemine göndermeler yaptı.

Serie A'da bu hafta sonu oynanacak olan Inter-Juventus karşılaşması öncesinde, Felipe Melo'dan açıklamalar geldi. Çizme'de iyi oyunu kadar sert futboluyla da gündeme gelmesini değerlendiren Brezilyalı futbolcu, eleştirilerin bir bölümüne hak verdiği ancak tamamen yargılayanlardan haz etmediğini dile getirdi.
Türkiye döneminden de kendisiyle ilgili örnekler vererek, agresif yapısına açıklama getiren deneyimli orta saha oyuncusu, "Bana kötü adam diyerek herşeyi bir anda yargılıyorlar. Geçen yıl Galatasaray'da hiç kırmızı kart görmedim. Saha dışında kimseyle kavga etmedim. Benim centilmenlik dışı oynadığımı söyleyenler yanılıyor. İtalya'da futboldan anlamayan çok adam var" dedi.


'Mourinho beni istiyordu'
Galatasaray'dan gittiği Milano ekibine, Almeria'dan ayrıldığı dönemde de çok yaklaştığını itiraf eden Brezilyalı oyuncu şunları söyledi: "Yedi yıl önce de Inter'e transfer olabilirdim.  O zaman Jose Mourinho beni istiyordu. Milano'ya gelmeye niyetim vardı ama sonra kendimi Fiorentina'da buldum. Parayı bir kenara bıraktım. Çok şükür ki ihtiyacım yok. Ailemin mutlu olması önemli. İtalya'ya eski bir aşkı tekrar kucaklamak için döndüm".   
 
'Juve'ye karşı çok doluyum'
Eski takımına karşı sahaya çıkacağı maçı sabırsızlıkla beklediğini belirten Melo, "Ben Juventus'a geldiğimde Çizme'deki tek güçlü takım Inter'di. Pazar günü sahamızda oynadığımızı hatırlamalı, ona göre oynamalıyız. Oyunu forse eden taraf olmalıyız. Tüm stadın yanımızda olmasını istiyorum. Bu bir İtalya derbisi. Bu maç için ooldukça doluyum ama aynı zamanda sakinim. Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Juve'e karşı oynadım ve onları eleyerek kendimi tatmin ettim" şeklinde konuştu.   
 
'Fatih Terim ve Roberto Mancini'
Melo sözlerini yine sarı-kırmızılı günlerine dokunarak şöyle noktaladı: "Roberto Mancini gibi önemli bir isimle tekrar aynı takımda buluşmak benim için bir onur. Bana Inter'in kapısını o açtı. Fatih Terim, Unai Emery ve Luxemburgo ile birlikte benim kariyerimdeki en önemli isim Mancini'dir".

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...