Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Baba Çalhanoğlu oğlunun Ay-yılıdza dönüş hikayesini anlattı

Baba Çalhanoğlu oğlunun Ay-yılıdza dönüş hikayesini anlattı

SPOR Haberleri

“Herkes birbirinden özür diledi, konu kapandı. Terim onu yeniden çağırarak Türk futboluna önemli bir değer kazandırdı”

Milli Takım'ın değişmez oyuncularından birisi haline gelen Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını söyledi. Gökhan Töre ile yaşanan silah olayı sonrasında Fatih Terim'in oğlunu Milli Takım'a çağırmasının kritik bir karar olduğunu söyleyen baba Çalhanoğlu, “Olaylar yüzünden çalkantılı günler geçirdik. Sonuçta herkes birbirinden özür diledi ve konu kapandı. Fatih Terim, Hakan'ı Milli Takım'a çağırarak Türk futboluna önemli bir değer kazandırdı. İnşallah Almanya'dan nice Hakanlar çıkar” ifadelerini kullandı. 
Yunus Türkiye'yi seçmeli
Oğluyla ve Milli Takım'ın başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Hüseyin Çalhanoğlu, “Hakan'a güveniyordum ve onu hep motive ettim. O da inandı. Fransa bütün futbolcular için bir vitrin. Hakan da orada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyor. Hakan'ın Türk Milli Takım'ın tercih etmesinden çok mutluyuz. Yunus Mallı ve diğer Türk ailelere de tavsiyem Türkiye'yi seçmeleri” diye konuştu. 
ONU BARÇA'DA GÖRMEK İSTERİM
Hakan Çalhanoğlu'nun Arda Turan'ı çok sevdiğini söyleyen Hüseyin Çalhanoğlu, “Basında Barcelona'nın, Manchester United'ın Hakan'ı istediği yazılıyor. Şu anda Leverkusen'de mutlu. Arda ile ağabey-kardeş gibiler. Onları Barcelona'da birlikte görmeyi isterim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...