HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Burak Yılmaz koptu gidiyor

Burak Yılmaz koptu gidiyor

SPOR Haberleri

Burak'ın, "Yaşanan ekonomik sıkıntının farkındayım. Teklif sizi memnun ederse ocakta veya sezon sonu Avrupa'ya gitmeye hazırım" dediği belirlendi.

Attığı gollerle Galatasaray'a birçok maç ve kupa kazandıran fakat saha dışında yaşadığı sorunlarla tepki çeken Burak Yılmaz yol ayrımında...
 
Son iki sezonda sık sık Avrupa kulüplerinden teklifler alan fakat her seferinde Galatasaray'da kalmayı tercih eden milli futbolcu ayrılığı kabul etti! Burak'ın geçtiğimiz günlerde menajeri ile birlikte yöneticilerle bir araya geldiği ve gizli bir görüşme yaptığı öğrenildi. Burak'ın bu görüşmede, "Yaşanan ekonomik sıkıntının farkındayım. Avrupa'ya gitmemizin riskli olduğu konuşuluyor. Galatasaray'da çok önemli başarılar yaşadım ve burası benim yuvam oldu. Yaşanan süreçte kulübüm için gerekli fedakarlığı yapmaya hazırım. Eğer gelecek teklif sizi tatmin ederse ara transferde veya sezon sonunda Avrupa'ya gitmeye hazırım. Bu şekilde kulübüme de para kazandırmış olacağım. Ama teklifle 'hayır' derseniz seve seve kalırım" dediği belirlendi.
 
WEST HAM VE LAZIO UZUN BİR SÜREDİR TAKİPTE
Burak'ın bu çıkışının yönetimde içinde büyük bir şaşkınlık oluşturduğu belirtiliyor. Alınan bilgilere göre, şampiyonluk yarışında sıkıntı olurturacağı için yıldız futbolcunun ara transferde satılması pek mümkün gözükmüyor. Fakat sezon sonunda yönetimin Burak Yılmaz'ı isteyen kulüplerle masaya oturmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon başında West Ham, daha önce ise Lazio, golcü futbolcunun transferi için girişimlerde bulunmuştu.
Kaynak:Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...