Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

SPOR Haberleri  / AA

Ligde son iki haftada 5 puan kaybeden sarı-lacivertiler, Kayserispor'u deplasmanda yenerek, tekrar 3 puanla tanışmak istiyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayserispor  ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, ligde iki hafta sonra  galibiyetle tanışmayı hedefliyor.
 
Süper Lig'de son iki haftada Beşiktaş'a 3-2 yenilip, Akhisar  Belediyespor'la 2-2 berabere kalarak 5 puan kaybeden sarı-lacivertliler, kötü  gidişe Kayseri deplasmanında "dur" demek istiyor.
 
İlk 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgiyle 14  puan  toplayan Fenerbahçe, averajla 3. sırada bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'nde 22 Ekim  Perşembe günü Ajax,  ligde ise 25 Ekim Pazar günü Galatasaray derbisine çıkacak  sarı-lacivertliler, bu maçlardan önce Kayseri deplasmanına moral kazanmak için  çıkacak.
 
Tolunay Kafkas yönetimindeki Kayserispor ise lige iyi bir başlangıç  yapamadı. İlk 7 haftada sadece bir galibiyet alan Kayseri temsilcisi, 5 puanla  16. sırada yer alıyor. Ligdeki son 4 maçında gol atamadan kaybeden Kayserispor,  Fenerbahçe karşısında çıkışa geçmek isteyecek.
 
Kayserispor ile Fenerbahçe arasında saat 17.00'de Büyükşehir  Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan  yönetecek.
 
Fenerbahçe'de tek eksik Alves 
 
Fenerbahçe'de Kayserispor maçında Bruno Alves dışında eksik futbolcu  bulunmuyor. Portekiz Milli Takımı'ndan sakat dönen Alves, Kayserispor  deplasmanında forma giyemeyecek. Teknik direktör Vitor Pereira, Alves'in  yokluğunda savunmanın ortasında Simon Kjaer'in yanında Abdoulaye Ba'yı oynatmayı planlıyor. 
Savunmanın sağında Şener Özbayraklı'yı dinlendirip sakatlığından sonra  Gökhan Gönül'e ilk kez şans vermesi beklenen Pereira, sol bekte ise Hasan Ali  Kaldırım ile Caner Erkin arasında tercih yapacak. Sakatlığından sonra Akhisar  Belediyespor maçında sonradan oyuna giren Josef de Souza'nın ilk 11'deki  formasını tekrar alması bekleniyor. Souza'nın yanında Mehmet Topal'a şans verecek  Pereira'nın, bu oyuncuların önünde ise Diego Ribas'ı oynatacağı öğrenildi. 
Portekizli teknik adamın sol kanatta Nani'yi oynatmasına kesin gözüyle  bakılırken, Robin Van Persie'ye hücumun sağ kanadında görev vermesi bekleniyor.  Pereira, ileri uçta ise son maçların golcü ismi Jose Fernandao'ya şans tanıyacak. 
Sarı-lacivertlilerde Galatasaray maçı öncesi ise sarı kart sınırında  futbolcu bulunmuyor.
 
Fenerbahçe'nin Kayserispor maçındaki muhtemel 11'i şöyle: 
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Ba, Caner Erkin (Hasan Ali  Kaldırım), Mehmet Topal, Souza, Nani, Van Persie, Diego, Fernandao. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...