Torje: 'Süper Lig'e iyi yatırım yapılıyor'

/ Kaynak: AA
Torje: 'Süper Lig'e iyi yatırım yapılıyor'

SPOR Haberleri  / AA

Osmanlıspor'un oyuncusu Torje, Türkiye'de futbol oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Uzun yıllar Türkiye'de futbol oynamak istiyorum" dedi.

Süper Lig'de performansıyla dikkati çeken futbolcular arasında yer  alan Torje, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Robin van Persie, Mario Gomez,  Samuel Eto'o ve Lukas Podolski gibi dünyaca ünlü futbolcuların gelmesiyle Spor  Toto Süper Lig'in kalitesinin daha da arttığını vurguladı. 
 
Türkiye'de uzun süre oynamak istediğini kaydeden Torje, "Türkiye'deki  futbolun içinde olmaktan çok mutluyum. Buradaki futbolu seviyorum. Gerçekten iyi  yatırım yapılıyor. Futbolcular para kazanıyorlar. Büyük oyunculara yapılan  yatırımlar, buradaki futbolu güzelleştiriyor" değerlendirmesinde bulundu. 
 
"Türkiye ve Romanya, EURO 2016'da varlığını hissettirecek" 
 
Rumen milli futbolcu, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol  Şampiyonası'na (EURO 2016) Romanya ve Türkiye'nin doğrudan katılacak olmasının  kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. 
 
İki senedir Fransa'ya gidebilmek için mücadele ettiklerini vurgulayan  Torje, şöyle devam etti: 
 
"Romanya futbolu için gerçekten önemliydi. Bizim için önemli bir adım.  Deneyimlerimizi artıracak bir Avrupa Şampiyonası olacağını düşünüyorum. Romanya  ve Türkiye, iyi bir deneyim kazanacak. İnşallah, orada iki takım da güzel,  kendilerine has futbollarıyla varlıklarını hissettirecek." 
 
"Takımım için savaşıyorum" 
 
Osmanlıspor'un Rumen futbolcusu Gabriel Torje, sezona iyi bir  başlangıç yaptıklarını söyledi. 
 
Torje, Osmanlıspor'un lige yeni çıktığına dikkati çekerek, aldıkları  başarılı sonuçların öz güvenlerini artırdığını ifade etti. 
 

  • Ligde ilk 7 haftada takımına 2 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan 25  yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu, artan performansıyla ilgili de şunları  söyledi: 
  •  
"Geçen sene ilk defa Türkiye'ye gelmiş ve Torku Konyaspor'da  oynamıştım. Benim için yeni bir ülke, anlayış, futbol... Bundan dolayı orada bir  adaptasyon sorunu vardı. Bu sene bunları bilerek buraya geldim. Takımım için  elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımım için savaşıyorum. Ligi  olabileceğimiz en iyi yerde bitirmek için sahada her şeyi yapıyorum." 
 
Torje, Osmanlıspor'u neden tercih ettiğiyle ilgili ise "Beni ilk  arayan Osmanlıspor oldu. Oturduk, konuştuk ve anlaştık. Torku Konyaspor'dan ilk  başta beni arayan kimse olmadı. Osmanlıspor ile anlaştıktan, buraya geldikten  sonra Konyaspor'dan beni aradılar. Onlara Osmanlıspor'a verilen bir sözüm  olduğunu söyledim" ifadelerini kullandı. 
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...