Emre Çolak, Galatasaray'da kalmak istiyor

Emre Çolak, Galatasaray'da kalmak istiyor

SPOR Haberleri

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olacak genç oyuncu, takımda kalma kararını menajerine iletti. Taraflar haftaya masaya oturuyor.

Ga­la­ta­sa­ray, Şam­pi­yon­lar Li­gi­'nin ilk ma­çın­da Türk Te­le­kom Are­na­'da At­le­ti­co Mad­rid ile kar­şı kar­şı­ya gel­miş­ti. Bu mü­sa­ba­ka­nın ilk 11'in­de yer alan Em­re Ço­lak, ma­çın 30'un­cu da­ki­ka­sın­da oyun­dan alın­mış­tı. 24 ya­şın­da­ki oyun­cu bu kar­şı­laş­ma­da ta­raf­tar ta­ra­fın­dan da ağır bir pro­tes­to­ya ma­ruz kal­mış­tı. Ço­la­k'­ın söz­leş­me­si se­zon so­nun­da bi­ti­yor. Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi söz­leş­me­si se­zon so­nu bi­te­cek olan Sne­ij­der ve Ha­kan Bal­ta ile ye­ni­den an­laş­tı. Şim­di göz­ler Em­re Ço­la­k'­a çev­ril­di.
 
Sıkıntılı bir sezon yaşıyor
 
Em­re Ço­la­k'­ın me­na­je­ri­nin önü­müz­de­ki gün­ler­de Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi ile ma­sa­ya otur­ma­sı bek­le­ni­yor. Zor bir se­zon ge­çi­ren Em­re Ço­lak ise ka­ra­rı­nı ver­miş du­rum­da. Ta­kım­dan ay­rıl­mak is­te­di­ği id­di­a edi­len Ço­lak, id­di­ala­rın tam ak­si­ne ke­sin­lik­le Ga­la­ta­sa­ra­y'­da de­vam et­me­yi is­ti­yor. Genç oyun­cu me­na­je­ri­ne bu ka­ra­rı­nı ilet­ti. Yö­ne­tim­le ya­pı­la­cak gö­rüş­me­de bir ak­si­lik çık­mama­sı du­ru­mun­da Em­re­'nin ye­ni söz­leş­me­ye im­za ata­ca­ğı öğ­re­nil­di.
Kaynak:Bugün

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...