Hasan Şaş: Sabiha'dan hemen ver gitsin...

Hasan Şaş: Sabiha'dan hemen ver gitsin...

SPOR Haberleri

NTV Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Hasan Şaş, Robin Van Persie konusuna değindi.

Fenerbahçe'de Robin Van Persie için Barcelona haberleri çıkarken, NTV Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Hasan Şaş, teklif gelmesi durumunda sarı-lacivertlilerin Hollandalı yıldızı hemen göndermesinin faydalı olacağını belirtti.
 
Hasan Şaş açıklamasında, "Eğer Barcelona haberleri doğruysa Sabiha'dan hemen versinler. Varsa böyle bir şey para kazansınlar" dedi.
 
İŞTE O SÖZLER...
 
"Vitor Pereira'nın Van Persie kararını bir şekilde vermesi lazım. Hollanda'da Blind verdi, oynatmadı... Eğer Van Persie, Diego, Fernandoao ve Nani oynayacaksa fizik dağılımı önemli. Orta saha oyuncuları bununla uğraşıyor açık kapatmak için. Pereira oynatacak ama yer arıyor. Barcelona haberleri var. Eğer öyleyse Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hemen versinler. Varsa böyle bir şey para kazansınlar. Ciddi söylüyorum. Kadro istikrarının sağlanmamasının tek sebebi Van Persie'dir. Yoksa Pereira çoktan kadrosunu kurmuştu"
 
Kaynak:Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...