Veli Kavlak: Hedefim 3 hafta sonra antrenmanla başlamak

Veli Kavlak: Hedefim 3 hafta sonra antrenmanla başlamak

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Veli Kavlak, 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

BJKTV'ye açıklamalarda bulunan Veli, siyah-beyazlı takımda oynamayı  çok özlediğini belirterek, "Forma giymek için sabırsızlanıyorum. Yaklaşık 6 ay  oldu. Geçtiğimiz günlerde koşulara başladım. Adım adım takıma dönmeye  çalışıyorum. En iyi şekilde dönmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. 
 
Yaklaşık 1 yıl önce Almanya'da ameliyat edildiğini ancak  sıkıntılarının bir türlü geçmediğini hatırlatan Veli Kavlak, "Hedefim 3 hafta  sonra antrenmanla başlamak ama ister istemez içimde bir korku oluyor. Bazen  ağrılarım geliyor gibi hissediyorum. Orada bir tedirginlik var. Ne kadar sürerse  sürsün ama bu ağrılar geçsin. Sonra da takıma katılayım" ifadelerini kullandı. 
 
Siyah-beyazlı takımın iyi performans gösterdiğine değinen deneyimli  futbolcu, "Takımımız son haftalarda çok iyi performans gösterdi. Fenerbahçe  derbisi bizim için çok önemliydi. Bütün Beşiktaş taraftarları için derbinin ne  anlama geldiğini biliyoruz. Bu taraftarın sevinmeye çok hakkı var. Çok iyi  oynuyoruz. Liderliği hak ediyoruz. Önümüzde zor haftalar var. Onları da kayıpsız  geçerek, ilk yarıyı lider kapatmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti. 
 
A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan  katılmasına sevindiğini söyleyen Türk asıllı Avusturyalı futbolcu, "Son günler  inanılmaz geçti. Türkiye'nin katılmasına çok sevindik. Zor görünüyordu ama  imkansızı başardılar. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah şampiyonada çok iyi  işler yaparlar" görüşlerini aktardı. 
 
Beşiktaş taraftarının kendisini her zaman desteklediğini ve moral  verdiğini vurgulayan Veli Kavlak, yapımı devam eden Vodafone Arena'da oynamak  için sabırsızlandıklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...