Galatasaray Başkanı Özbek: Fenerbahçe derbisinde çok ümitliyiz

Galatasaray Başkanı Özbek: Fenerbahçe derbisinde çok ümitliyiz

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Gençlerbirliği maçının ardından Fenerbahçe derbisine ilişkin "Çok ümitliyiz. Kadıköy'de galip gelmek istiyoruz" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı değerlendirmede, savaşan bir Galatasaray'ın geldiğini ve şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından bir tanesi olduklarını söyledi. Özbek ayrıca, 9. hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine ilişkin ise, "Herhalde normal derbilerden bir tanesi. Çok ümitliyiz. Kadıköy'de galibiyet almak istiyoruz" dedi. 

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, “Güzel bir galibiyet aldık. İlk yarı da Galatasaray aleyhine hakem hataları vardı. Yediğimiz golde faul vardı. Onu görmedi, süzemedi ama ikinci yarı normal performansımızı sergiledik. Performansımızın her geçen gün üstüne koyarak gidiyoruz. Son derece memnunum. Çok güzel bir galibiyet oldu. Hakemin çaldığı düdüklere dikkat ederseniz pek yerinde olmadı. Bu motivasyonu etkiliyor. İkinci yarı Galatasaray temposunu yakaladı. Savaşan bir takım hazırlıyoruz. İstediğimiz seviyeye geliyor. Biraz daha sabırlı olursak çok daha kuvvetli, savaşçı bir Galatasaray geliyor” dedi. 

“NORMAL DERBİLERDEN BİR TANESİ” 

Ligin 9. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisine ilişkin sorulan bir soruyu yanıtlayan Özbek, “Gidip oynayacağız Kadıköy'de. Herhalde normal derbilerden bir tanesi. Çok ümitliyiz. Biz Kadıköy'de galibiyet almak istiyoruz” dedi. 

"Kadıköy'e gidecek misiniz?" şeklinde ki soruya ise başkan Özbek, “O günkü şartlara bakacağım. Gidebilirim ya da gitmeyebilirim ama biraz zamanı süzmek lazım. Gelişmelere bağlı olarak o gün kararımı vereceğim” diye konuştu. 

“GRUPTAKİ DURUMU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ” 

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Benfica maçını da değerlendiren Özbek, “Şu anda Benfica grupta lider, 6 puanları var. Bizim 1 puanımız var. Biz gruptaki bu durumu değiştirmek istiyoruz. Galatasaray, Benfica'yı yendiği takdirde grup tamamen farklı bir duruma gelecek ve daha heyecanlı bir grup olacak. Benfica'yı yenmek üzere hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu. 

“UEFA'YA RAPORLARI GÖNDERDİK” 

"Bir basın mensubunun, 'UEFA'daki görüşmeler ne aşamada" Gelecek sene Galatasaray'ın Avrupa'ya katılmama tehlikesi devam ediyor mu?" şeklinde ki sorusunu yanıtlayan Özbek, “Aralık'ın başında UEFA'ya hazırladığımız raporları gönderdik. Gittiğimiz, konuştuğumuz kişiler hazırladığımız raporları odit yapan kişiler. Yani karar mercii değil. Biz daha açıklayıcı manada verdiğimiz raporlarda kendilerine gereken bilgileri aktardık. Şu anda hali hazırda alınmış bir karar yok. Çalışmalarımız devam ediyor ve bunun meyvesini de alacağımızı tahmin ediyorum” dedi. 

“SEMİH İÇİN VERİLMİŞ BİR KARARIMIZ YOK” 

Semih Kaya'nın transferde adı geçtiğinin hatırlatılması üzerine Özbek, “Semih'i satma niyetimiz yok. Şu anda verilmiş bir kararımız yok. Herhangi bir oyuncumuzu elden çıkarmak istemiyoruz. Şampiyonluğun kuvvetli adaylarından bir tanesiyiz” diye konuştu. 

“HAMZA HOCA GÜVENDİĞİMİZ BİR İSİM” 


"Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yönetim ile ilgili bir sıkıntısı var mı?" sorusuna ise başkan Dursun Özbek şu yanıtı verdi: 

“Bu soruyu anlamakta zorluk çekiyorum. Futbol direktörümüz tarafından Hamza hocadan bizim yönetim olarak talep ettiğimiz rapor disiplinsiz davranışlar ile ilgili bir rapor. Sizinle gördüğünüz gibi futbolcularımızın daha Galatasaray etiğine yakışır şekilde saha içinde hareket almalarını istiyoruz. Bizim Hamza hocadan istediğimiz rapor sadece bununla alakalı. Hamza hoca bizim antrenörümüz ve çok güvendiğimiz bir isim. 3 kupa almış ve geçen sene bütün şampiyonlukları toplamış bir hocamız. Çokta başarılı gidiyoruz. Hamza hoca ile savaşan bir Galatasaray oluşturuyoruz.” 

Taraftarlara da çağrı da bulunan Özbek, “Taraftarlarımızdan rica ediyorum; Kombinesi olanlar maçlara gelsinler. Kalabalıkla beraber bu sahadaki motivasyonu gördünüz. Ambiyans çok farklı oluyor” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...