Çalhanoğlu'na bardak attılar!

Çalhanoğlu'na bardak attılar!

SPOR Haberleri

2014 yazında Hamburg'tan olaylı bir şekilde ayrılan Hakan Çalhanoğlu'na, Hamburglu taraftarlar içi dolu bardakları ve çakmaklar attı.

Leverkusen'in Hamburg'a konuk olduğu ve 0-0 berabere kaldığı maça yedek kulübesinde başlayan Hakan Çalhanoğlu, ısınmaya çıktığı anda "ölçüsüz" tepkilerle karşılaştı.
Çalhanoğlu'na bardak attılar!

Hamburglu taraftarlar, 2014 yazında takımdan ayrılan Çalhanoğlu'na tepkilerini içi dolu bardakları ve çakmaklar atarak gösterdiler. 50. dakikada ısınmaya çıkan Çalhanoğlu'na bu tepkiler, ısınmayı sürdürdüğü müddetçe devam etti. Atılan bardakları ve çakmaklar üzerine, 2 defa anons yapıldı.
Çalhanoğlu'na bardak attılar!

Hakan Çalhanoğlu, 77. dakikada oyuna girerken ve her topu aldığında tüm stadyum ıslıkladı. Öte yandan, maç sonunda konuşan Hamburg kaptanı Johan Djorou; "Hakan Çalhanoğlu'na atılanlar normal değil. Ancak, ıslıklanması olayı doğal. Biri takımdan ayrıldığında, taraftarlar bundan hoşlanmıyor ve asla unutmuyorlar" ifadelerini kullandı.
Çalhanoğlu'na bardak attılar!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...