Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasin parmak ısırttı

Yasin parmak ısırttı

SPOR Haberleri

İlk yarıyı geride bitiren Hamza hocanın taktik hamlesi farklı galibiyeti getirdi

G.Saray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu dün Yasin Öztekin hamlesiyle G.Birliği karşısında farka gitti. İlk yarıda G.Birliği önünde bir türlü organize olamayan sarı-kırmızılı takım ikinci yarıda bambaşka bir kimliğe büründü. Soyunma odasına 1-0 mağlup giden Cimbom ikinci 45'e Yasin takviyesiyle çıktı. Hamza hoca bu oyuncuyu sol çizgiye yerleştirirken, Wesley Sneijder'i ise forvet arkasına çekti. Ve Aslan bu iki kritik değişimle birlikte rakibi üzerinde müthiş bir baskı kurdu. Özellikle Yasin'in kanadından Ankara ekibi üzerine adeta çullanan Cimbom golleri bulmakta zorlanmadı. Meşin yuvarlağı ayağına her aldığında olumlu kullanan ve arkadaşlarını coşturan Yasin Öztekin taraftardan büyük alkış alırken maç sonrası, "Çok mutluyuz. Buraya gelmek için çok çalıştım. Yedek kaldım yine çalıştım. Bundan sonra da çok çalışacağım. Her zaman elimden geleni yapacağım. İyi oynasam da kötü de oynasam da taraftarlar bana destek olsunlar. Ailem buradaydı, eşim çocuğum, bu maçı onlara armağan ediyorum" sözlerini kullandı.
Yasin parmak ısırttı
Yasin Öztekin süper futbolu ve golünün yanı sıra gelen farklı galibiyeti oğlu Miraç'la kutlayınca ortaya renkli görüntüler çıktı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...