Cimbom Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Cimbom Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

SPOR Haberleri

G.Saray, Kadıköy'deki dev derbi öncesi tarihi rakibi F.Bahçe'ye gözdağı verdi.

Milli maçlar sebebiyle lige verilen ara G.Saray'ın hızını kesemedi. Sarı-kırmızılılar evinde G.Birliği'ni 4-1'le geçerek ligde üst üste 4. galibiyetini alarak maç fazlasıyla zirveye yerleşti. Sarı-kırmızılılar beklendiği gibi maça baskılı başladı. Rakip yarı alana yerleşen G.Saray kalabalık savunma arasında net pozisyon bulmakta zorlanınca şansını ceza sahası çevresinden şutlarla denedi ancak kaleci Hopf'u geçemedi. Hızlı kontra ataklarla etkili olmaya çalışan başkent ekibi, 12. dakikada gole çok yaklaştı. Stancu'nun şık vuruşu direkten döndü, topu önünde bulan Campos boş kale yerine meşin yuvarlağı dışarı vurarak şaşırttı. G.Birliği yine hızlı gelişen bir atakta tek pasla golü buldu. Bilal'den topu kapan Campos'un pasıyla buluşan El Kabir, kaleci Muslera'yı geçtikten sonra topu filelere göndererek ilk yarının skorunu belirledi: 1-0. Sarı-kırmızılı oyuncuların golden önce Bilal'e faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Şahan Kılıç'a yoğun itirazları sonucu değiştirmedi. 
Goller yağmur gibi geldi
Hamza Hamzaoğlu ilk yarıda topla en çok buluşan Rodriguez'i çıkardı ve risk alarak Yasin'i sahaya sürdü. Sarı-kırmızılılar ikinci yarıya sihirli değnek değmişçesine gollerle başladı. 49'da Stoper Chedjou sağ çizgiden sert kesti, beklenmedik bir şekilde kale ağzında bulunan Bilal kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-1. Bu golden 3 dakika sonra yine sahneye çıkan Chedjou bu defa kafayla ağları havalandırarak Aslan'ı öne geçirdi: 2-1. Maçın rengini değiştiren Yasin farkı 2'ye çıkaran golü attı. İlk golde atağı başlatan, sol kanatta rakiplerine nefes aldırmayan yıldız oyuncu, 68'de ceza sahasında buluştuğu topu kalecinin bacaklarının arasından filelere gönderdi: 3-1. Sakatlığını atlatıp iki maç aradan sonra oyuna giren Burak Yılmaz, 86'da takımına kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek maçın skorunu belirledi: 4-1.


GECENİN ADAMI CHEDJOU:

Önce Benfica sonra Fener!

Dün attığı ve attırdığı gollerle üç puanın gelmesinde büyük rol oynayan G.Saray'ın stoperi Aurelien Chedjou, "Çok zor maç olacağını biliyorduk, bunu da ilk yarıda gördük. İkinci yarıda iyi toparlandık çok güzel bir galibiyet aldık. Bu tip çıkışları seviyorum. Fener maçı var ama önce Benfica'ya yoğunlaşacağız. Güçlü bir takım fakat onları yenecek kapasitemiz var. Sonra F.Bahçe'yi düşünmeye başlayabiliriz" sözlerini kullandı.



SARI UYARI İŞE YARADI
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, Gençlerbirliği karşılaşmasına ceza sınırında çıkmıştı. Hamzaoğlu'nun uyardığı ve kart görmesi halinde Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak olan Hollandalı futbolcu, faul bile yapmamaya dikkat etti. Hafta içinde oğlu olan ve maça moralli çıkan Wesley Sneijder, hırslı futboluyla taraftardan alkış alırken maç 3-1'e gelince daha fazla riske edilmeyerek oyundan alındı. 


MURAD TAMER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...