Uğur Demirok, "EURO 2016 mücadelesinde ben de varım"

Uğur Demirok, "EURO 2016 mücadelesinde ben de varım"

SPOR Haberleri

Uğur Demirok, Fransa'da düzenlenecekb EURO 2016 mili formayı tekrar giymek istediğini belirterek, "Milli forma yarışında ben de varım" dedi.

Trabzonspor'dan kiralık olarak Osmanlıspor'a gelen Uğur, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, Türkiye'nin EURO 2016 vizesi almasının gurur verici olduğunu  söyledi. 
 
Türkiye Fubol Direktörü Fatih Terim'in daha önce kendisini milli  takıma davet ettiğini hatırlatan 27 yaşındaki stoper, tekrar ay-yıldızlı formayı  giymek için çok çalışacağının altını çizdi. 
  
Uğur, her futbolcunun uluslararası turnuvalarda oynamanın hayalini  kurduğunu vurgulayarak, "EURO 2016'da mili formayı tekrar giymek istiyorum. Milli  forma yarışında 'ben de varım'. Her zaman iddialıyım. Bunun için elimden geleni  yapacağım" ifadelerini kullandı. 
 
"Fizik gücü yüksek bir takımız" 
 
Milli savunma oyuncusu, kiralık olarak formasını giydiği  Osmanlıspor'un yeni bir takım olmasına rağmen Spor Toto Süper Lig'de iyi bir  performans sergilediğini dile getirdi. 
 
Takımın adaptasyon sürecini çabuk atlattığına dikkati çeken Uğur,  "Uyum sorunu yaşamadık. Lige iyi başladık. İyi bir takım oyunu sergiliyoruz.  Fizik gücü yüksek bir takımız. Rakipten daha çok koşup, mücadele ettikten sonra  galibiyet de geliyor. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" değerlendirmesinde  bulundu. 
 
"Osmanlıspor'da mutluyum" 
 
Transfer döneminde Osmanlıspor'a gelmek istemediği yönündeki  haberlerin yer aldığının hatırlatılması üzerine Uğur, "Olumlu bakmadığımı  söylemek doğru değil. Ancak transfer sürecinde benden habersiz bazı gelişmeler  oldu. Bunları basından öğrendim. Bu nedenle tepki göstermiştim. Osmanlıspor'da olmaktan mutluyum. Çünkü kendim de zaten buraya gelmek istedim" diye konuştu. 
 
Uğur Demirok, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile de daha önce  çalıştığına işaret ederek, "Çok donanımlı, karşısındakini iyi anlayan bir insan.  Her konuda bilgisi var. Hocalık olarak da iyi bir taktik profil çiziyor" dedi. 
 
"En çok Fernandao zorluyor" 
 
Milli stoper, Spor Toto Süper Lig'de çekindiği bir forvet oyuncusunun  bulunmadığını bildirdi. 
 
Van Persie ve Mario Gomez'e karşı henüz oynamadığını kaydeden Uğur,  "Türkiye'de birçok iyi forvet var. Çekindiğim isim yok ama en çok Fernandao  zorluyor. Bir de Umut Bulut var. Fernandao gerçekten çok güçlü, mücadeleci bir  futbolcu. Umut Bulut da her topa koşuyor, baskı yapıyor" şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...