Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin İdmanyurdu galibiyete kilitlendi

/ Kaynak: AA
Mersin İdmanyurdu galibiyete kilitlendi

SPOR Haberleri  / AA

Ligde henüz 3 puanla tanışamayan kırmızı-lacivertli ekip, evinde ağırlayacağı Trabzonspor karşısında galip gelerek, kötü gidişe "dur" demek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon kötü  başlangıç yapan Mersin İdmanyurdu, yarın Trabzonspor ile sahasında oynayacağı  maçı kazanarak, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.
 
Ligde ilk 7 hafta sonunda 2 beraberlik, 5 mağlubiyet ve 2 puanla son  sırada yer alan Mersin İdmanyurdu, yarınki maçta galip gelerek, kötü gidişe "dur"  demeyi hedefliyor.
 
Sezona Mesut Bakkal ile başlayan ve tecrübeli teknik direktör  yönetiminde 5 hafta geçiren kırmızı-lacivertililer, evinde Beşiktaş'a 5-2,  deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0, sahasında da Kayserispor'a 2-1 mağlup  oldu.
 
Ligin 4. haftasında Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak  sezonun ilk puanını alan Mersin ekibi, Osmanlıspor maçından da 4-0'lık yenilgiyle  ayrılınca, teknik direktör Mesut Bakkal istifa etti. Bakkal'dan boşalan koltuğa Bülent Korkmaz'ı getiren kırmızı-lacivertli  kulüp, Korkmaz yönetiminde çıktığı Torku Konyaspor maçında da 2-0 mağlup olarak,  evine puansız döndü.
 
Kırmızı-lacivertliler, daha sonra ligin 7. haftasında Medicana  Sivasspor deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
 
Serttaş:"Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" 
 
Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını ancak şanssız maçlar oynadıklarını  söyledi. İlk 7 hafta sonunda 2 puan aldıklarını anımsatan Serttaş, "Acilen  puanlara ve galibiyete ihtiyacımız var. Trabzonspor maçıyla inşallah şeytanın  bacağını kırarız ve 3 puanın sahibi oluruz. Gerçekten iyi bir ekibiz. Şanssız  maçlar oynadık ve puanlar kaybettik ama Trabzonspor maçından alınacak bir  galibiyetle çıkışa geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.
 
Takımın öz güvenle alakalı sıkıntısı olmadığını vurgulayarak,  Galatasaray ve Medicana Sivasspor deplasmanlarından 1'er puanla döndüklerini  hatırlatan Serttaş, puan alamadıkları maçlarda bireysel hataların öne çıktığını  aktardı.
 
İyi oynadıkları maçlardan puan alamadan döndüklerini ifade eden  Serttaş, şöyle devam etti: "Ben artık bunun değişeceğini düşünüyorum. Geçen yıl aynı ekiple, ligi  7. sırada tamamladık. Yine aynı ekip, değişen bir şey yok. Şimdi daha hırslı,  başarıya aç bir hocamız var. O yüzden Trabzonspor maçında 3 puan alıp, yolumuza  devam edeceğiz. Hocamız takımda yeni bir heyecan, yeni bir hava oluşturdu.  Futbolcuların davranışlarında, performansında ve tavırlarında olumlu yönde  değişme var."
 
Serttaş, taraftarlarını Trabzonspor maçında tribünleri doldurarak,  takımlarına destek olmaya çağırdı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...