Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kalbine top isabet eden futbolcu ölümden döndü

Kalbine top isabet eden futbolcu ölümden döndü

SPOR Haberleri

Diyarbakır U15 Gençler Futbol Ligi'ndeki bir karşılaşmada, topun kalbine isabet ettiği genç bir futbolcu ölümden döndü.

Diyarbakır U15 Gençler Futbol Ligi'nde oynanan Diyarbekirspor-Diyarbakır Futbol Kulübü maçının son dakikalarında yaşanan talihsiz olay, izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Rakip takım atağında göğsüne top isabet eden Diyarbekirsporlu İbrahim Tayurak bir anda yere yığıldı. Herkesi korkutan olayda Tayurak'a ilk müdahale futbolcular ve antrenörler tarafından yapıldı. Tayurak, saha kenarında hazır bekletilmesi gereken ambulans ve sağlık ekibinin olmaması nedeniyle bir araçla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
 
Yeşil-kırmızılı kulübün alt yapı teknik sorumlusu Enver Aylak, olaydan dolayı çok üzüldüklerini ifade ederek, “Bir anda yere yığılınca çok korktuk. Hastanede kendine gelince rahat nefes aldık. Çok şükür, şu an durumu iyi ve korkulacak bir şey yok. Maçı 1-0 kaybettik ama bizim için gençlerin sağlığı her şeyden daha önemlidir” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...