Gencer, "Eto'o gereken cevabı veriyor"

Gencer, "Eto'o gereken cevabı veriyor"

SPOR Haberleri

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Eto'o'nun transferi konusundaki eleştirilere böyle cevap verdi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Bursaspor deplasmanında kazanılan 3 puanın sevincini "İlaç gibi geldi galibiyet" sözüyle anlattı. Eto'o'nun transferi konusundaki eleştirilere Kamerunlu golcünün sahada cevap verdiğini dile getiren Gencer, "Takımın kazandığı 4 galibiyette Eto'o'nun gol atması büyük mutluluk. Eto'o'ya, Antalya'ya geldiği takıma ve şehre yeni heyecan verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.


Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor, Bursaspor deplasmanında 2-0 kazandığı galibiyetle puanını 14'e çıkardı. Sahasında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet kazanan, 2 de beraberlik alan kırmızı beyazlı takım, bu sezon deplasmanda ikinci galibiyetini Bursaspor karşısında elde etti. Son üç hafta, Çaykur Rizespor deplasmanında 5-1 yenilginin ardından evinde Kasımpaşa ve Medicana Sivasspor ile berabere kalan Antalyaspor, Bursaspor maçında kazandığı galibiyetle moral buldu. Kırmızı beyazlı takımın, Bursaspor maçında ilk golünü kaydeden Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o da 3 haftalık suskunluğunu bozarak rakip fileleri havalandırdı.
 
ETO'O ATIYOR ANTALYA KAZANIYOR
Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı adaylarından Samuel Eto'o bu sezon Antalyaspor forması giydiği 8 maçta 6 gol attı. Eto'o'nun gol attığı maçları kaybetmeyen kırmızı beyazlılarda takımın en fazla gol atan ikinci oyuncusu Emrah Başsan da 3'üncü golünü kaydetti. Eto'o'nun gol attığı Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Bursaspor maçlarını kazanan Antalyaspor, Kamerunlu yıldızın rakip fileleri havalandıramadığı Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçlarını kaybetti, evinde oynadığı Kasımpaşa ve Medicana Sivasspor karşılaşmasında da 1 puana razı oldu.
 
"İLAÇ GİBİ GELDİ"
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Burasspor karşısında takımın galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıktığını söyledi. Bursaspor maçında kazanılan üç puanı "İlaç gibi geldi galibiyet" sözüyle anlatan Gencer, "Takımın hazırlıkları ve maçtan önce futbolcuların hırsı, galibiyeti düşünmesi, özgüven kazandırdı. İnancımızı ve güvenimizi boşa çıkarmadılar, 3 puan aldılar. Futbolcuları tebrik ediyorum" dedi. Antrenör Yusuf Şimşek'e yönelik eleştirilere tepki gösteren ve cezası nedeniyle teknik adamın maçta yedek kulübesinde yer alamadığını anımsatan Gencer, "Takımımız çok iyi durumda. Yusuf Şimşek tribünde de olsa takımı motivesi, maça hazırlığını herkes gördü. Hocayı hedef tahtası haline getirmenin yanlış olduğunu gördük. Elimizdeki değerleri Antalyaspor olarak korumaya çalışıp, değerini bilelim. Bizim aşamayacağımız engel yok" diye konuştu.
 
ETO'O SEVİNCİ
Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Eto'o'nun da Bursaspor maçında gol atmasının sevindirici olduğunu dile getiren Gencer, "Takımın kazandığı 4 galibiyette Eto'o'nun gol atması büyük mutluluk. Eto'o'nun gol attığı maçları kazanıyoruz. Eto'o'nun transferi konusunda beni eleştiren herkese Eto'o sahada gösterdiği performans ve attığı gollerle gereken cevabı veriyor. Eto'o'ya Antalya'ya geldiği takıma ve şehre yeni heyecan verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...