Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener Kayseri'de altın buldu!

Fener Kayseri'de altın buldu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 29. dakikada van Persie'nin frikik golüyle 1-0 mağlup etti.

Ligde son 2 maçta 1 puan alabilen sarı lacivertliler yokları oynadığı maçta tek golle kazanarak Galatasaray derbisi öncesi altın değerinde bir 3 puan kazandı.

İŞTE İLK 11'LER

KAYSERİSPOR: Kayacan, Zeki, Mabiala, Mustafa, Ömer, Sow, Mijailovic, Oğulcan, Deniz, Biseswar, Yakubu
YEDEKLER: Abdülaziz, Berkan, Simic, Furkan, Lopes, Sinan, Derley

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Ba, Hasan Ali, Markovic, Mehmet Topal, Souza, Nani, Van Persie, Fernandao
YEDEKLER: Fabiano, Kadlec, Gökhan, Diego, Caner, Alper, Ozan

AKHİSAR MAÇININ 11'İNDEN 5 DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira Akhisar Belediyespor'a karşı sahaya sürdüğü 11'inden 5 değişiklik yaptı. O maçta forma giyen Alves ve Meireles sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, Caner, Alper, Diego yedek soyundu, bu oyuncuların yerine ise Hasan Ali, Markovic,  Van Persie, Josef ve Ba ilk 11'de sahaya çıktı.

PEREİRA, VAN PERSIE'YE FORVET ARKASI POZİSYONUNDA GÖREV VERDİ
Hollandalı yıldız Van Persie ligde 3 maç sonra ilk 11'de yer aldı. Ligde en son 4. haftada Kasımpaşa karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Hollandalı yıldız, 3 maç sonra teknik direktör Vitor Pereira tarafından ilk 11'de görevlendirildi. Diego'yu yedek kulübesine çeken Portekizli teknik adam, Hollandalı yıldızı forvet arkası pozisyonda şans tanıdı.

VITOR PEREIRA ŞENER'DEN VAZGEÇMİYOR
Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira Kayserispor karşısında da sağ bekte yine Şener Özbayraklı'yı görevlendirdi. Şampiyonlar Ligi elemelerinde Shakhtar Donetsk ile oynanan ilk maçta cezası nedeniyle forma giymeyen Şener Özbayraklı, bu maçtan sonra sarı-lacivertli takımın oynadığı tüm resmi maçlarda ilk 11'de sahaya çıktı.

MARKOVİC 2 HAFTA SONRA İLK 11'DE
Sakatlığı geçen Markovic Teknik direktör Vitor Pereira tarafından ilk 11'de görevlendirildi. Beşiktaş derbisinde sakatlanarak oyundan çıkan Markovic milli takım arasında sakatlığını tamamen atlattı ve 2 hafta sonra Kayseri deplasmanında takımdaki yerini aldı.

CANER YEDEK, HASAN ALİ İLK 11'DE
Portekizli teknik adam sol bekte ise Caner Erkin'i yedek kulübesine çekerken, sol bekte Hasan Ali'ye şans tanıdı. Stoperde ise sakat Alves'in yerine Kjaer'in yanında Abdoulaye Ba sahaya çıkarken, orta sahada Mehmet Topal-Josef ikilisi görev yaptı.

YILDIRIM, YENİ ÜYELERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Kayseri'de yeni üyelerle kahvaltıda bir araya geldi. Yeni üyelerin üyelik formlarını imzalayan Yıldırım, kulübe yeni üye olan taraftarlarla sohbet etti ve onlarla fotoğraf çektirdi.

KAYSERİ'DE TAM DESTEK
Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe'yi taraftarları yalnız bırakmadı. Sarı-Lacivertli taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldururken, Kanaryalar takımlarını 90 dakika boyunca coşkuyla destekledi.  Ev sahibi Kayserispor taraftarları ise maça ilgi göstermezken, mücadelede ev sahibi ekip tribünü dolduramadı.

BASKETBOLDA KOMBİNE SATIŞLARI YENİDEN BAŞLIYOR
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı 2015-2016 sezonu kombineleri, taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine bugün yeniden satışa çıkıyor. Kombine biletlerin satışları 25 Ekim Pazar günü saat 19:00'da sona erecek. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada 850'den satışa sunalan kategori 3 biletlerinin sona erdiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...