Sitemli Güneş

Sitemli Güneş

SPOR Haberleri

"Yavaş ve pas yüzdemiz düşük oynadık... Daha çok pozisyon bulmalıyız... Sosa çok fazla top kaybetti... Yine az sayıda seyirci geldi... "

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası yaptığı açıklamalarla oyunculardan taraftara ve medyaya uzanan geniş bir yelpazeye mesajlar gönderdi. "Kolay maç yok, zor bir maç bekliyorduk. Rizespor fizik gücü iyi, direnç koyan, rakibi kapatıp oynamasına izin vermeyen bir takım" diyen Güneş, "Biz de bunu bildiğimiz halde bocaladık. Kötü oynamadık ama yanlışlarımız vardı. İlk 20 dakikalık bölümde yavaş oynadık. Etkili atak sayımız azdı, onlara da şanslar verdik. Oyuna hakimdik yine de, ilk yarı da dahil. Daha çok pozisyon bulması gereken bir takımız" sözlerini kullandı. Güneş şöyle devam etti: Çok top kaybı yaptık. Pas yüzdesiyle oynamalıyız. Sosa çok iyi olduğu halde çok top kaybetti. Bu stadyumda da ilk defa oynuyoruz,   seyirci sayısı azdı ama gelenler destek olmaya çalıştı...
Oyuncularla birbirimize gireceğiz!
Yapılan haberlere de sitem eden Şenol hoca, "Medyaya ne diyeceğimi şaşırıyorum .  Sustuğum zaman yazıyorlar, konuşunca daha değişik yazıyorlar. Bununla nereye varacağımızı bilmiyorum. Bir süre sonra oyuncularla birbirimize gireceğiz" derken, "Ricardo az iyiydi veya kötüydü desem başka şeyler olacak. Beşiktaş nasıl başarılı olur buna bakıyoruz biz. Hücum oyuncuları konusunda zenginliğimiz var. Herkesin oyuna girdiği zaman emek vermesi gerekiyor. Ricardo da oyuna girdi bunu verdi, ben onun performansından memnunum" açıklamasında bulundu. 
Ayağımı kaydıracaksınız!
Bu arada Şenol Güneş, basın toplantısı için salona girdiği sırada ayağı kaydı. Son anda dengesini koruyan tecrübeli teknik adam, "Ayağımı kaydıracaksınız" diyerek basın mensuplarına yönelik espri yaptı. Güneş, "Yazıyla, sözle olmuyor. Hareketlerle veya okumayla, ne diyorlar etkileşimle hipnoz ediyorsunuz beni. Bütün bunlara sayenizde alıştım" diyerek basın mensuplarına göndermede bulundu. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...