Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yesiç'ten Rıdvan Dilmen için şok iddia!

Yesiç'ten Rıdvan Dilmen için şok iddia!

SPOR Haberleri

Bir dönem Türkiye'de forma giyen eski Sırp futbolcu Yesiç, Rıdvan Dilmen hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Geçen ay Bosna Hersek'in son şampiyonu Saraybosna'nın teknik  direktörlüğüne getirilen Yesiç, geçmiş yıllarda Türkiye'ye transferini ve "kasap"  lakabıyla anılmasına sebep olan Rıdvan Dilmen'le yaşadığı pozisyonu AA'ya  anlattı. 
 
Trabzonspor forması giydiği 1989-1990 sezonunda Rıdvan Dilmen'e  yaptığı sert müdahalenin ardından "kasap" olarak anılmaya başlayan eski Sırp  futbolcu, Dilmen'in sakatlanarak oyundan çıktığı o maça dair şunları söyledi: 


"Ligin üçüncü ya da dördüncü haftasıydı. O dönem Fenerbahçe forması  giyen Rıdvan ve Aykut (Kocaman) çok formdaydı. Her ikisi de sakattı ancak iğneyle  bize karşı da forma giydiler. Skor 3-0 lehimizeydi. Biraz sert müdahalemden sonra  Rıdvan oyundan çıktı ancak benim müdahalem onu sakatlamadı. Rıdvan, maçın  kaybedildiğini görüp sahadan çekildi. Daha sonra ameliyat edildi. Sık sık  sakatlanıyordu. Sakatlıklar kariyerini olumsuz etkiledi. Çok kaliteli bir  futbolcuydu. Gerçek bu. Taraftarın sevdiği bir isim sakatlanıp ameliyat edilmek  zorunda kalınca onlar da doğal olarak bir suçlu arıyor. Ben suçsuz olduğuma  eminim. Daha sonra Rıdvan ile konuştum. Sakatlığının iğneyle oynamasından ve  önceki sakatlığından olduğu konusunda mutabık kaldık." 
 
Yesiç'ten Rıdvan Dilmen için şok iddia!


"Üçüncü sezonumda 'İmparator Gel' diye tezahürat yaptılar" 
 
Yesiç, Altay'a transferi tamamlandıktan sonra hem futbolcu hem de  insan olarak İzmir'e adaptasyon sürecini çok çabuk atlattığını ve kentteki hayata  kısa sürede alıştığını söyledi. 
 
Kısa sürede "taraftarın sevgilisi" olduğunu kaydeden Yesiç, "Taraftar  ilk sezonda beni 'Jesic Gel' diye tribüne çağırıyordu. İkinci sezon bu 'Kaptan  Gel' oldu. Üçüncü sezonumda ise 'İmparator Gel' diye tezahürat yaptılar"  ifadelerini kullandı. 
 
Altay'daki 4 sezonun ardından Trabzonspor'a transfer olan Yesiç, bir  sezon bordo-mavili takımın formasını giymişti. 

Yesiç'ten Rıdvan Dilmen için şok iddia!
 
"Fenerbahçe'ye transfer olmama az kalmıştı" 
 
Trabzonspor'a transferi öncesinde o dönem Fenerbahçe'nin teknik  direktörlüğünü yapan Todor Veselinoviç'in kendisini sarı-lacivertli takıma  çağırdığını belirten Yesiç, "Transfer olmama az kalmıştı. Yönetim Fenerbahçe'den  ilk etapta üç futbolcu ve para, ardından beş futbolcu istedi. Fenerbahçe yönetimi  bunu da kabul etti. Sanırım son transfer görüşmesinde bir de otobüs istenince,  dönemin Fenerbahçe başkanı 'Üstüne bir de Rıdvan'ı verelim' diyerek sinirlenmiş  ve transferimden vazgeçmiş" şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...