Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu: Her şeyi zorlayacağız

Hamzaoğlu: Her şeyi zorlayacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Son ana kadar her şeyi zorlayacağız" dedi.

Hamzaoğlu, GS TV'de çarşamba günü TT Arena'da Benfica ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesini değerlendirdi. Kendileri açısından son derece önemli bir müsabaka olacağını ifade eden Hamzaoğlu, "Kazanmamız durumunda diğer takımlar kadar bizim de gruptan çıkma şansımız olacak. Çok önem verdiğimiz bir maç. Kolay olmayacağını biliyoruz. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız" diye konuştu.

Benfica karşılaşmasının olumsuz sonuçlanması halinde gruptan çıkma şanslarının azalacağını vurgulayan Hamzaoğlu, "Son ana kadar her şeyi zorlayacağız. Kazandığımızda gruptan çıkma şansımızın artacağını biliyoruz" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE HER ZAMAN İHTİYAÇ DUYUYORUZ"
Devler Ligi mücadelesi öncesi sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Hamzaoğlu, "Taraftarımız sahamızda bizim için çok önemli bir güç. Onların desteğine her zaman ihtiyaç duyuyoruz. İnşallah Benfica maçında da bu desteği bizden esirgemezler. Beraber olduğumuzda neleri başarabileceğimizi taraftarımız çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

"OLDUKÇA İYİ DURUMDAYIZ"
Spor Toto Süper Lig'deki durumlarını da değerlendiren başarılı teknik adam, "Şu anda oldukça iyi durumdayız. Özellikle son 4 maçı kazanmış olmamız bize ayrı bir güven getirdi. Benfica maçından da iyi bir oyun ve iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz. Bize yakışan da bu. İnşallah Benfica maçında bunu göstermeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...