Avrupa maçlarına usta hakemler

Avrupa maçlarına usta hakemler

SPOR Haberleri

G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa sınavlarına tecrübeli hakemler atandı

Avrupa'daki temsilcilerimizin hafta içindeki sınavlarında görev yapacak hakemler belli oldu. Galatasaray-Benfica maçında İskoç Collum, Fenerbahçe-Ajax maçında İspanyol Fernandez Borbalan, Lokomotiv Moskova-Beşiktaş maçında ise Belçikalı hakem Gumienny görev yapacak. 


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın Portekiz temsilcisi Benfica'yla oynayacağı maçı yönetecek olan İskoç hakem William Collum, sarı-kırmızılı takımın 27 Ekim 2013'te oynadığı Real Madrid mücadelesinde de düdük çalmıştı. Cimbom, o karşılaşmayı 4-1 kaybetmişti.


Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Ajax ile Perşembe günü oynayacağı mücadelede düdük çalacak olan İspanyol David Fernandez Barbolan, geçen yıl Galatasaray'ın Arsenal'i konuk ettiği maçta görev almıştı. Aslan rakibine 4-1 mağlup olmuştu.


Beşiktaş'ın Lokomotif Moskova ile karşı karşı karşıya geleceği Avrupa Ligi mücadelesini Belçikalı Serge Gumienny yönetecek. 43 yaşındaki tecrübeli hakem, Beşiktaş'ın 2011'de Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda 3-2 yendiği Avrupa Ligi maçının da hakemiydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...