Ada'da düdük Çakır'ın

Ada'da düdük Çakır'ın

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde tüm gözler bu akşam Londra'da karşılaşacak Arsenal ile Bayern Münih'in üzerinde... Büyük kapışmada Cüneyt Çakır düdük çalacak

Şampiyonlar Ligi'nde günün en önemli maçı olarak kabul edilen Arsenal-Bayern Münih mücadelesinde Cüneyt Çakır düdük çalacak. İlk iki maçında puan alamayarak büyük bir hayal kırıklığı oluşturan Arsene Wenger'in Arsenal'i, Devler Ligi'nin en büyük favorilerinden Bayern Münih karşısında gruptan çıkma hayallerine tutunmaya çalışacak. 21.45'teki maçı Cüneyt Çakır önderliğindeki Türk hakem ekibi yönetecek. E Grubu'ndaki diğer mücadele ise Dinamo Zagreb ile grubun iddialı ekibi Olympiakos arasında, 21.45'te Hırvatistan'da oynanacak. 


ÇALHANOĞLU, UÇAN'I KONUK EDİYOR
Şampiyonlar Ligi'nde günün maçı olarak gösterilen Arsenal-Bayern Münih'in yanı sıra 7 büyük mücadele daha var... Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Bayer Leverkusen, Salih Uçan'lı Roma'yı konuk ediyor. Günün programı şöyle: 21.45: BATE Borisov-Barcelona, Bayer Leverkusen-Roma, D.Zagreb- Olympiakos, Dinamo Kiev-Chelsea, Porto-Maccabi Tel Aviv, Valencia- Gent, Zenit St. Petersburg-Lyon. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...