Pereira'nın kredisi bitti

Pereira'nın kredisi bitti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ligde düşe kalka giderken Başkan Aziz Yıldırım'ın da sabrı taştı. Ajax ve Galatasaray maçlarından galibiyet çıkmazsa Portekizlinin ipi çekilecek

M.EMİN ULUÇ

Geçen sezon 20. şampiyonluk yarışında 4. yıldızı Galatasaray kaptıran Fenerbahçe, tarihin en pahalı kadrosunu kurarak sezona başlamıştı. Kadroyu dünya yıldızlarıyla donatan sarı-lacivertlilerin hedefi ligi domine ederken, Avrupa'da da ses getirmekti. Şampiyonlar Ligi'ne erken vedayı zaman darlığından anlayışla karşılayan yönetim Teknik Direktör Vitor Pereira'nın arkasında durmuştu. Ancak sezon başından bu yana oynanan 14 resmi maçta sergilenen futbol sabırları zorlarken, Kayseri deplasmanındaki performans yönetimin de isyan etmesine neden oldu. Bugüne kadar kurmaylarının Pereira'ya yönelik eleştirilerini göğüsleyen Başkan Aziz Yıldırım bile daha fazla dayanamadı. Kayseri maçının ardından soluğu soyunma odasında alan Başkan Yıldırım, 45 dakika konuştu.
'Artık kendinize gelin'
Galibiyet için takımı tebrik eden Aziz Yıldırım, oynanan futbol öncesi takımı sert bir dille uyarmaktan ise geri kalmadı. Camianın futbol takımından beklentilerini hatırlatan Başkan Yıldırım, Ajax ve Galatasaray maçlarının önemine dikkat çekerken, “Artık bir an önce kendinize gelin ve formanın hakkını verin” ikazında bulundu. Yönetime yakın kaynaklar, Ajax ve Galatasaray maçlarının Portekizli'nin son şansı olduğunu, Kadıköy'de alınacak bir derbi yenilgisinin Pereira'nın sonu olacağını belirtti. 
'Farklı bir Fener olacak'
Kayseri maçının ardından Başkan Aziz Yıldırım'ın hışmına uğrayan Vitor Pereira'dan özeleştiri geldi. Oyun kalitesinin istediği seviyede olmadığını itiraf eden Portekizli, Ajax ve Galatasaray maçlarında çok daha farklı bir Fenerbahçe sözü verdi. Pereira, “Daha kaliteli ve güçlü bir duruş sergileyemeye mecburuz” dese de, “Kötü oynarken de kazanmak önemli. Şampiyonluğa giden yolda bu şekilde kazanılan maçlar fark oluşturur. Tabii ki benim tercihim iyi futbolla galibiyete uzanmak. Ancak Kayseri de önemli olan 3 puandı” sözleriyle yine kendisine pay çıkarmayı başardı!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...