Fenerbahçe, Arjen Robben'in menajerini çağırdı!

Fenerbahçe, Arjen Robben'in menajerini çağırdı!

SPOR Haberleri

Sarı-Lacivertliler, en büyük bombası için düğmeye bastı.

Sezon başında Van Persie, Nani ve Markoviç gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak büyük sükse yapan Fenerbahçe asıl bomba için düğmeye bastı. Başkan Aziz Yıldırım'ın rüyalarını süsleyen isimlerden biri olan Arjen Robben için Sarı-Lacivertliler'in en somut girişimini yaptığı öğrenildi. Buna göre, yönetim aynı zamanda Hollandalı futbolcunun menacerliğini de yapan babası Hans Robben'i İstanbul'a davet etti.
 
2017'ye kadar...
 
Görüşmede, Bayern Münih ile 2017 yazına kadar sözleşmesi bulunan Robben'in babasına, Fenerbahçe'ye transferine dair neler düşündüğü sorulup, genel ekonomik şartları gibi ilk belirleyiciler masaya yatırılacak. Bu temasın hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray derbisinden sonra gerçekleşmesi bekleniyor. Atılacak bu en ciddi adımdan sonra Fenerbahçe'nin kurmaylarının Robben transferi için izlenecek yol haritasını şekillendirmesi planlanıyor.
 
Reklamlar gerçek mi oluyor!
 
Fenerbahçe ile Yandex arasındaki işbirliği büyük ses getirmiş, taraftarların bu arama motorunu düzenli kullanımının Sarı-Lacivertli kulübe çok önemli maddi kazançlar sağlayacağı kaydedilmişti. İşin ilginç  yanı Fenerbahçe Yandex tanıtım filmindeki bir detay. Futbolcularla taraftarların havuzbaşı sohbetinde Robben'in adı geçiyor ve şimdi taraftarlar bu hayalin gerçeğe dönüşmesi için sabırsızlanıyor.
 
Müthiş kariyer
 
31 yaşındaki Robben, bir oyuncunun kulüp düzeyinde tadabileceği her şeyi tattı. Deneyimli sağ açık, ülkesi Hollanda'dan ayrıldıktan sonra Chelsea, Real Madrid ve son olarak da Bayern formalarını giydi. Sakatlığı sebebiyle bu sezon sadece 3 maçta oynayabilen Robben'in bir süre daha takımdan ayrı kalması bekleniyor.
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...