Real Madrid, Bayern Münih bir de Kasımpaşa!

Real Madrid, Bayern Münih bir de Kasımpaşa!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in bu sezonki flaş takımı Kasımpaşa, 8 müsabakada kalesinde yalnızca 4 gol gördü. İstanbul ekibi, bu alanda dünya devleriyle yarışıyor.

Geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nun başında topladığı 47 puanla kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'da da tarih yazıyor.
 
Sezon başında Lacivert-Beyazlılar'ın başına geçen tecrübeli çalıştırıcı, yaptığı transferler ve takımına oynattığı futbolla kısa sürede ön plana çıkmayı başardı. Çalımbay'ın takımı, 8 maçta 14 puan toplayıp Avrupa potası için ne kadar iddialı olduğunu gösterirken bu karşılaşmalarda kalesinde yalnızca 4 gol gördü. Süper Lig'de bu alanda zirvede bulunan İstanbul ekibi, Avrupa'nın da önde gelen liglerindeki dev kulüpleri solladı.
 
Kasımpaşa'yı geçen tek takım 2 gol yiyen Real Madrid. Paşa'yla aynı istatistiği sergileyen takımlar 4'er gol yiyen Bayern Münih, Atletico Madrid ve Ajax.
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...