Volkan, 'Bana tuzak kurdular'

Volkan, 'Bana tuzak kurdular'

SPOR Haberleri

Volkan Demirel, Kayseri maçının son anlarında rakip futbolcularla yaşanan gerilimin kendisine derbi öncesi kurulan bir tuzak olduğunu söyledi.

Kadıköy'teki maç öncesi büyük bir badire atlattığını vurgulayan tecrübeli kaleci, Kadir Has Stadı'nda soyunma odasına girdikten sonra takım arkadaşlarına içini döktü. Volkan Demirel "Tuzağa düşüyordum. Neredeyse kırmızı kart görecektim. Kendimi affetmezdim" şeklinde konuştu. 
 
SIRADAN BİR GERGİNLİK DEĞİL 
 
Kayseri'nin G.Saray'dan kiraladığı Furkan Özçal, uzatma anlarında Volkan topu kontrol etmesine karşın hızını kesmemiş, F.Bahçeli kalecinin açık olan ayağına çarpmıştı. Tecrübeli kalecinin, "Ne yapıyorsun sen" çıkışı üzerine Furkan üzerine yürürken, gerilim Trabzondan Kayseri'ye gelen Zeki Yavru'nun da olaya karışmasıyla tavan yapmıştı. Volkan, Kadir Has Stadı'nda yaşanan bu gelişmelerin her maçta görülen sıradan bir gerginlik olmadığı görüşünde. 
 
F.Bahçe'nin tecrübeli kalecisi, Kayseri maçında kendisine G.Saray derbisinde oynamaması için tuzak kurulduğunu düşünüyor. Provokasyonlara karşı daha uyanık olması gerektiğini söyleyen Volkan, "Benim daha dikkatli olmam gerekiyor. Bunu bir kez daha anladım. Özellikle üstüme oynanıyor. G.Saray derbisi öncesi gerçekten de çok büyük sıkıntı olacaktı. İyi ki daha fazla büyümedi olay Tuzağa düşüyordum, resmen bana tuzak kuruyorlar" ifadesini kullandı.
 
Kaynak:Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...