Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zıvalıoğlu, 'Galibiyetle moral bulduk'

/ Kaynak: AA
Zıvalıoğlu, 'Galibiyetle moral bulduk'

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, bu galibiyetle gelecek haftalar için moral bulduklarını söyledi.

Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, kendileri açısından önemli bir maçtan  galibiyetle ayrıldıkları için oyuncularını kutladığını belirterek, "Erken golle  oyuna başladık. Farkı artırmak için çaba gösterdik ancak yapamadık. Eğer  bulduğumuz mutlak gol pozisyonları değerlendirebilseydik, skor çok daha farklı  olabilirdi. Sonuç itibarıyla kazandık ve çok mutluyuz. Şanlıurfaspor  galibiyetiyle gelecek haftalar için moral bulduk" ifadelerini kullandı. 
 
Hamdi Zıvalıoğlu, 23 Ekim Cuma günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Bu maçı  da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. 1461 Trabzon olarak taraftarlarımıza güzel  futbol izletmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Sahamızda oynayacağımız  maçta taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu  hafta bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların da desteğiyle sahadan  galip ayrılmak adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...