Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA Galatasaray için tarih verdi

UEFA Galatasaray için tarih verdi

SPOR Haberleri

UEFA yetkilisi, G.Saray'ın mali raporunun, aralık ayında açıklanacağını ve kulübün ceza alıp almayacağının rapor sonrası belli olacağını söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA genel merkezinde AA muhabirinin sorularını cevaplandıran UEFA yetkisi, mali durumunu düzeltmesi için UEFA Finansal Fair Play Komitesi tarafından 2014'ün mayıs ayından bu yana izlenen Galatasaray'ın 2015-16 sezonu sonunda denetlenme süresinin dolacağını ifade etti.


ARALIK AYINDAKİ RAPOR GALATASARAY'IN KADERİNİ BELİRLEYECEK 
Galatasaray'ın denetlenme süresinin uzatılmadığı takdirde Mayıs 2016'da sürenin dolacağına işaret eden yetkili, aralık ayında sunulacak raporun belirleyici olabileceğinin altını çizdi.


Yetkili, "Galatasaray'ın kar-zarar dengesiyle ilgili durumu hakkındaki yılın son raporu aralık ayında sunulacak. Galatasaray'ın ceza alıp almayacağı rapor sonrası netlik kazanacak" dedi.


Mali durumunu düzeltmesi için verilen 2 yıllık süreyi bu sezonun sonunda dolduracak sarı-kırmızılı kulüp, Avrupa kupalarına katılım için mecburi olan UEFA lisansı almakta sıkıntı yaşamamak için 2 yıl daha ek süre talebinde bulunuyor.


Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play Komitesi'ne sunacağı son mali raporlarda, önemli iyileşmelere dikkat çekilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...