Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban konuştu!

Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban konuştu!

SPOR Haberleri

Kayserispor - Fenerbahçe maçında Kayserispor taraftarının tepki gösterdiği Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban o an yaşananları anlattı.

Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban'a telefonla ulaştık ve olayın nasıl gerçekleştiğini öğrendik. İşte Ramazan bey'in ağzından o anda yaşananlar:


Fenerbahçe gol attığında Ahmet Berkay sevindi. O sırada iki tane Trabzonspor atkılı kişi tepki gösterdi. Bunun üzerine tribünde başka Fenerbahçeliler de vardı. Onlar da siz de o zaman Trabzonspor formasını çıkarın diye bağırdı. Tüm bunlar olurken Kayserispor amigosu geldi ve bağırmaya başladı. Bunun üzerine olay büyümesin diye oğlumun montunu giydirdim. Ahmet Berkay da bunun üzerine ağlamaya başladı. Volkan diye bağırırsam beni döverler dedi. Çünkü Volkan Demirel'e bağırmak ve sevgisini göstermek istiyordu. Bunu yapamadı ve buna da çok üzüldü.


O AMİGO ÖZÜR DİLEDİ!


Kayserispor - Fenerbahçe maçında minik taraftarı ağlatan Kayserisporlu amigo özür diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...