Galatasaray'dan Adebayor'a flaş teklif!

Galatasaray'dan Adebayor'a flaş teklif!

SPOR Haberleri

2.5 yıl 2 milyon euro garanti para önerilen 31 yaşındaki santrfora, kabul etmesi halinde hemen çalışmalara başlayabileceği söylendi.

Tottenham ile sözleşmesi feshedilen ve geçen hafta menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen Emmanuel Adebayor için sarı-kırmızılı takım kontra teklifte bulundu. Sportif direktör Cenk Ergün, Togolu oyuncunun şartları ile ilgili menajerinden bilgi alırken, menajeri Adebayor için 2.5 yıllık sözleşme ve yılda 3 milyon euro garanti para artı 3 milyon euro da imza parası istedi. Ergün ise bu teklife 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıl sözleşme teklifi 2 milyon euro garanti para karşılığını verdi; ayrıca maç başı ve imza parası olmadan gelmek isterse kapılarının açık olduğunu söyledi. 31 yaşındaki santrfor, Galatasaray'ın şartlarını kabul edip imza atarsa hemen takıma katılıp, Grosskreutz gibi devre arasına kadar idmanlara çıkabilir. 
 
ZİRVEYE ARSENAL'DE ULAŞTI 
 
Metz, Monaco, Manchester City ve Real Madrid gibi takımların formasını giyen Adebayor, kariyerinin zirvesine ulaştığı Arsenal'de 142 karşılaşmada 62 gol atıp, 22 asist yapmıştı. Ülkesinin milli takımında ise 56 maçta 28 gol kaydeden Togolu forvetin piyasa değeri 4 milyon euro civarında.
 
AİLESİNDEN YANA DERT YANIYOR
 
Ailesinden yana sıkıntılı olan Adebayor, daha önce yaptığı açıklamada "Annem benden sadece para istiyor. Kardeşimi de Fransa'da bir okula kaydettim, birkaç ayda 21 cep telefonu çaldı. Diğer kardeşlerim bana hep ihanet etti" demişti.
 
YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ
 
2007-08 sezonunda Arsenal'de 36 maçta 24 gol atıp Premier Lig'deki en başarılı sezonunu geçiren Adebayor, o yıl 'Afrika'da yılın futbolcusu' seçilmişti.
 
Kaynak:Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...