Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Sonuç ne olursa olsun kadınlar kazanacak"

"Sonuç ne olursa olsun kadınlar kazanacak"

SPOR Haberleri

Anadolu Efes Euroleague 2015-16 sezonu B Grubu ilk tur ikinci hafta karşılaşmasında 22 Ekim 2015, Perşembe günü İtalya'nın EA Milano takımını konuk ediyor.

Avrupa Arenası'ndaki 534. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa Kupaları'nda oynadığı 533 karşılaşmada 302 galibiyet ve 231 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 56,7) aldı.
2001-02 sezonundan itibaren katıldığı ULEB Avrupa Ligi'nde ise 286. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 285 karşılaşmada 145 galibiyet ve 140 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 50,9) elde etti.
Anadolu Efes ile EA Milano Avrupa Kupaları'nda bugüne kadar 20 kez karşılaşırken, takımımız 15 galibiyet ve beş mağlubiyet elde etti.
Anadolu Efes İtalyan temsilcisi ile İstanbul'da oynadığı 10 karşılaşmada da sahadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.
Euroleague'in ilk haftasında Fransız ekibi Limoges'u deplasmanda 89-77 mağlup eden Anadolu Efes bir galibiyet ve averaj ile grubunda ikinci sırada yer alırken, İspanya'nın Laboral Kutxa takımını 78-76 mağlup eden EA Milano da bir galibiyet ve averaj ile üçüncü sırada yer alıyor.
 
HAVA ATIŞINI BAŞARILI OYUNCU BERGÜZAR KOREL PEMBE TOP İLE YAPACAK
 
Sosyal sorumluluk projeleri ile Türk spor dünyasına örnek olan Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 22 Ekim Perşembe günü, Turkish Airlines Euroleague B Grubu 2. Haftasında İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını ağırlayacağı karşılaşmada bu yıl ikincisi düzenlenecek "Pembe Top Sahada" etkinliği yapılacak.
Tüm dünyada "Meme Kanseri Farkındalık" ayı olarak kutlanan Ekim ayında Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında karşılaşmanın hava atışını projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel yapacak.
Her yıl 1 milyon 400 bin kadına teşhisi konan meme kanseri 8 kadından birinde görülüyor ve binlerce kadın bu hastalık nedeniyle hayatını kaybediyor. Meme kanserinde erken teşhis ise hayat kurtarıyor.  
Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü,  2014 yılında başlatılan "Pembe Top Sahada" isimli bilinçlendirme projesiyle kadın sağlığını tehdit eden meme kanseriyle mücadeleye bu yıl da devam ediyor.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, Meme Kanseri Farkındalık ayının simgesi pembe rengin hakim olacağı ve büyük heyecana sahne olacak karşılaşma, 22 Ekim Perşembe günü 20.00'de başlayacak. Karşılaşma sırasında basketbolseverler de meme kanseri konusunda bilgilendirilecek.
 
"SONUÇ NE OLURSA OLSUN KADINLAR KAZANACAK"
 
Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi, pembe topla başlatılacak EA7 Emporio Armani maçında kadınlara mücadelelerinde yalnız olmadıkları mesajını verecek. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek pembe top atışıyla sonuç ne olursa olsun kadınlar kazanacak.
Anadolu Efes Spor Kulübü, bu önemli mücadelenin parçası olmak, basketbol heyecanını doyasıya yaşamak isteyen herkesi maça bekliyor. 
Bergüzar Korel, projenin bir diğer destekçisi ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'a poz verdi
Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel, Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani karşılaşması öncesinde "Pembe Top" ile objektiflerin karşısına geçti.  Korel projenin bir diğer destekçisi, ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'a poz verdi.
Pembe Top Sahada projesinin ilki 2014-2015 sezonunda yapılmış ve Anadolu Efes'in Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Rusya'nın UNICS Kazan takımını ağırladığı Turkish Airlines Euroleague karşılaşmasının hava atışını ünlü oyuncu Beren Saat gerçekleştirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...