Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tiger Woods Meksika'da

/ Kaynak: AA
Tiger Woods Meksika'da

SPOR Haberleri  / AA

ABD'li golfçü Tiger Woods, eylül ayının sonunda geçirdiği sırt ameliyatının rehabilitasyon sürecinin "bıktırıcı ve uzun" olacağını söyledi.

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Meksika'nın başkenti New Mexico'da  düzenlenen "Bridgestone Amerika Golf Kupası" tanıtımı kapsamındaki "Golf Clinic"  etkinliğine katıldı. 
 
Etkinlik sırasında genç golfçülerle bir araya gelen 39 yaşındaki  Woods, geleceğin golfçülerine önerilerde bulunmasının ardından basın toplantısı  düzenledi. 
 
Son olarak 23 Ağustos'taki Wyndham Şampiyonası'nda sahaya çıkan ve 18  Eylül'de sırtından ameliyat edilen Woods, "Rehabilitasyon süreci, bıktırıcı ve  uzun olacak. Patlayıcılığımı yeniden kazanmak zaman alacak. Formuma kavuşmak,  aylar sürecek sıkı bir çalışma gerektiriyor" ifadelerini kullandı. 
 
Golf tarihinin en önemli oyuncularından kabul edilen ve dünyanın en  fazla kazanan sporcuları listesinde birçok kez zirvede yer alan Woods, benzer  operasyonu geçiren isimlerin sağlığına kavuşmasının bir yılı bulduğunu  paylaşarak, "Umarım ağrılarımdam kurtulmak bu kadar sürmez" dedi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...