Molde'de büyük olay! Teknik direktör Moe kovuldu

Molde'de büyük olay! Teknik direktör Moe kovuldu

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Molde'de, teknik direktör Erling Moe'nin görevine son verilerek, yerine Ole Gunnar Solskjaer getirildi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakipleri arasında yer alan Molde'de şok bir operasyon yapıldı. Mavi beyazlı kulüpte teknik direktör Erling Moe'nin sözleşmesi feshedilerek yerine Norveç futbolunun en önemli isimlerinden eski Manchester Unitedli futbolcu Ole Gunnar Solskjaer getirildi.


2011 yılında da çalıştırdığı Molde'ye tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan Solskjaer ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Fenerbahçe'yi İstanbul'da 3-1 yenerek büyük sürpriz yapan Molde, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 2 maç sonunda topladığı 4 puanla lider durumda.


Molde, 27 haftası geride kalan Norveç Ligi'nde ise 43 puanla 7. sırada.
Molde'de büyük olay! Teknik direktör Moe kovuldu

MANCHESTER UNITED'IN EFSANELERİ ARASINA GİRDİ
1973 doğumlu Ole Gunnar Solslkjaer, 1990 yılında Clausengen Kulübü'nde başlayan profesyonel kariyerine 1995'te Molde'de devam etti. Burada bir yıl oynayan Solskjaer, daha sonra efsane olacağı Manchester United'e tranfser oldu ve 2007 yılına dek burada oynadı.


Teknik direktörlük kariyerine 2008-2011 yılları arasında Manchester United'ın rezerv takımını çalıştırarak başlayan Solskjaer, daha sonra 2011-2014 yılları arasında Molde'de görev yaptı. 2014'te kısa bir süre Galler ekibi Cardiff'in teknik patronluğunu yapan Solskjaer, aynı yıl Clausenengen takımının alt yapısında çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...